Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

takım içi denge diyip, aylarca melo yu boşu boşuna beklerken , orta sahanın bu duruma gelmesinin sebepi ne acaba..

görende r10 olduk sanır veya arshavini...

snejder hollan milli takımınn kaptanı ve 28 yaşında. buraya yatmaya geleceğini düşünen varsa halt yemiş...

tam fatih terimlik oyuncu hatta.. tek kötü yanı forvetin top-pas yeteneğinin az olmasııı

Arkadaşlar Abdürrahim Albayrak açıklamasını dinledim şimdi TRT yaptığı Fatih hoca bu adamı kesinlikle istemiyor Abdürrahim yüzünden belli herşey takım içi dengeler falan başkanla arasında kesin bence bu transfer yüzünden sorun var

Sneijder'i çok istememe rağmen benimde yüzüm asık..

Yorgunluk,stres,sinir..

Yüz ifadesine göremi anlıyosunuz olayları yapmayın bu kadar da..

Ahahaha 7 takipçili de mi paylaşıldı forumda sonunda.Ben de paylaşayım bir tane o zaman, hemi de 60 takipçisi var.:asd:

Ben hayatım boyunca ilk defa bir twit paylaştım, paylaşmaz olaydım :o:o

Sunda bunda ondadir en kolpa tweet kimdeyse KUSlarin gonulleri ondadir !!

Eziklerin agzi sulaniyor kolpa tweetlerden :asd:

Yaa bu kuşlar anlaşılmadıklarını mı zannediyorlar ?

Hocam bizi kızdırmaya çalışıyorsunuz belli ki ama farkında değilsiniz biz sizin şu zavallı halinize gülüyoruz.

Yazık cidden size ezikler.

Ahahaha 7 takipçili de mi paylaşıldı forumda sonunda.Ben de paylaşayım bir tane o zaman, hemi de 60 takipçisi var.:asd:

Offf beee Alpay benim o yaaa.Kendim yazdım buraya yapıştırdım. Twitter'i sadece gündemi takip etmek için kullanıyorum. Hoş kullanmıyorum desek yeridir.

yani gelirse kılıfına uydurmuşlardır zatende gerçekten böyle bir düşünceleri varsa..

abi bu bir iş ise, para kazanılıyorsa ne kadar dolgun cv o kadar ücret olmalı zaten.. sneijder 5 m € bile alsa çıkıpta bir oyuncumuzun laf edememesi lazım bence. ama o profesyonellikte değiliz maalesef

Ziyaretçi kuşlar, Alexa Toolbar kurunda bir işe yarayın. Bizden çok buradasınız.

Onlar hiç olmazsa sessiz sedasız izliyorlar.Kimseye zararları yok.

Asıl burada Galatasaray'lı gibi görünüp insanı sinirlendiren tipler var.Bu kriptolara bir çare bulmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt