Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hafiye olmana gerek yok Abdurrahim Albayrak'ın görüntülü videosunu izle ne demek istediğimi anlarsın. Bal gibi biliyolar Sneijder başka klüple görüşüyor

adam 7-24 sırıtacakmı aga yorgundur birşey vardır bir surat ifadesinden amma analiz çıkardınız

Böyle dersen forumda işin ne peki ? Neyi konuşacak mutlak gerçekleri mi ? Sen biliyor musun peki mutlak gerçekleri ? FT = karizma ve güç olduğu kadar egodur. Egosu olmayan büyük adamlarda yoktur. Egonun olduğu yerde bazı saçma tavırlar olur. Çıkarım buradan.

O açıdan bakarsak, kolpa duyumculara da inanmak gerekir. Her türlü saçmalığa inanalım, olabilir diyelim, birbirimize girelim. Bu mudur yani? Fatih Terim'e de güvenilmeyip, şöyle ise böyle ise diye tartışacaksak bu işin sonu yok. O zaman ben de bir tane sallarım. Varsayım yapıyoruz sonuçta değil mi? Bu transfer olayı tamamen kolpa, manipülasyon diyorum. Saçmalık değil mi, ama ya doğruysa? Sonuçta burası forum, mutlak gerçekleri tartışamayız sadece :)

adim selcuk, dogustan galatasarayliyim, acilis sayfam gscimbom, lakabim nobetci.

heyt be.

laaa halay başı nerdeeee:troll::troll::troll::troll::troll:

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Yarında gelmezse bilin ki bu adam bizi Forlan gibi kullanıyor..Artık o kadar istek yok içimde..Umarım yarın sabah açıklanır..

Mancherster city kakaya milandan real madride gidrrken neka dar para verdi biliyonmu biliyonmu 140 milyon 140milyon

koptum lan tv 8 i açın koptum kırmızı gomlekli kesin fenerli yanıyor belli

Wikipedia resmi kaynaklar demişti biri bir zamanlar. Acaba kimdi? :D

lan arkadaş bütün türkiye işini gücünü bırakmış sneijderi konuşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt