- 16 Haziran 2010
- 208.759
- 162.446
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
Kap her zaman acik
Kap her zaman acik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen gec kaldın kardes..![]()
Wikipedia da Sneijder Galatasaray da forma No:28
Kap her zaman acik
GORAN CHE GUEVARANIZ @KorhanUluca
SNEIJDER GALATASARAYA GELSİN MA***IMA KAŞIK SO***M AT FAVA BEKLE
risk budur!!!
Yahu gidin bakun adami deli etmeyin 24/7!!!
Valla çalım mı pas teknigimi diye sorsalar yada şut özelligi ilk önce pas derim sonra şut çalım çok çok sonraları çalım atarak en fazla kaç oyuncuyu eksiltebilirsin ki 1 2 3 ... 4 ü geçmeyecegi aşikar geçsede 5 senede bir adam yapar en çok tıklanan video olur ama iyi derecede oyun zekasına sahip bir adamın ince bir pasıyla çift önliberoyla kapanan bir takımda 6 lı defans blogunun alayını evine yollarsın forvetin kaleci ve kale başbaşa kalır yada hagi gibi mesafe tanımadan sagıyla soluyla topu filelere gönderen bir adam düşünsenize nasıl bir tehlike
Wesley Sneijder - Wikipedia, the free encyclopedia. Arkadaşlar bakın ben mi yanlış görüyorum?
yaniliyorsun
Yahu gidin bakun adami deli etmeyin 24/7!!!
Iddaa ya varmisin?
Istanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Kotasyon Müdürlüğü-KAP İşletim Birimi*tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 550'yi aşkın şirketi ve 2500'ü aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır
kapali brother adamlar da bir eve gidip yatsinlar onlarda kac gün Nöbet beklediler :happynew: