Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Klübün baya reklamı oldu :lol:

Iddaa ya varmisin?

Istanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Kotasyon Müdürlüğü-KAP İşletim Birimi*tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 550'yi aşkın şirketi ve 2500'ü aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır

Doğrudur ama bizim 08-24 saatleri haricinde oyuncu transferi bildirdiğimizi hiç hatırlamıyorum..

Yil olmus 2013 Wikipedia'yi hala kaynak olarak gösterenler var.

Sneijder'in oyunu pas'a dayali, cok fazla gerekmedikce calim atmaz ama cok iyi top saklar dedigin gibi cok beklenmedik anlarda öyle bir pas atarki agzin acik kalir. Ben sadece arkadasi desteklemek icin öyle dedim. Bazi arkadaslarimiz Sneijder'in Ronaldinho gibi calim attigini zannediyor.

Hatta bak bu sene görürsün 2-3 maç bi toparlaması lazım kendini o süre içerisinde millet homurdanmaya başlar bence bizim milletimiz öyledir yani.

sneijder bizim yonetilerden once vikipediye soyleyecek gelecegini :trollface:

hala kapımı tartışıyosunuz,kap 7 gün 24 saat açık,net..

tam 9 saattir nobet tutuyorum, isimi aksattim biraz, eve gidip Fifa'da alim sneijderi

Ben Diego'nun gelmesini isterdim. Mantığıma daha çok uyuyor takımı ve oynadığımız şu ligi düşününce..

Ama Sneijder konusuna gelince adam komple bir oyuncu ve komple oyuncular her zaman farklıdır yapabileceklerinin sınırı yoktur..Bu açıdan gözümde CR>Messi ve Sneijder>M.Özil olmuştur..

Benim görebildiğim en büyük zaafiyeti maç içinde bazen oyundan kopabiliyor..Bunun dışında ilk yıllarda sürati de bayağı etkiliydi oyun disiplininde..İki ayağını kullanabiliyor, dış paslar, uzun pasları gayet iyi. Top kontrolü oldukça yerinde..Hollandalıları uzaklaştırma olayı kötü oldu onun için. İtalya Ligi teknik her oyuncu için zordur..Yaşadığı sakatlıklar da etkinliğini azalttı. İtalyanların düşüşü de popülaritesini azalttı..Hala herkes Pirlo'yu 2012 ile bilir. O çıkışı yapmasa pek çok insanın aklına gelmezdi nasıl bir orta saha olduğu çünkü gözler genelde ŞL'de ve iki ispanyol ekibinde..

Artık Sneijder Reis diyebiliriz sanırım. Gelince ciddi fark yaratacağına inanıyorum..

2012 öncesi pirloyu bilmeyen adam futbol izliyorum demesin. Maldini, pirlo, gattuso, nedved, seedorf bunlar nadir oyuncular.

Istanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Kotasyon Müdürlüğü-KAP İşletim Birimi*tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 550'yi aşkın şirketi ve 2500'ü aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır:)

özel mesajdan gönderdim kaynagimi artik kapali oldugundan sen de emin olursun umarim ;)

Sneijder'in oyunu pas'a dayali, cok fazla gerekmedikce calim atmaz ama cok iyi top saklar dedigin cok beklenmedik anlarda öyle bir pas atarki agzin acik kalir. Ben sadece arkadasi desteklemek icin öyle dedim. Bazi arkadaslarimiz Sneijder'in Ronaldinho gibi calim attigini zannediyor.

valla öyle bir beklentiye girenler büyük hayal kırıklıgına ugrarlar kimse süslü bir oyun beklemesin basit bir oyun izleyecegiz anlık parıldamalarla şaşıracagız tabi gelirse ha bizim için ilk öncelik miydi bu tip bir oyuncu 4-4-2 de devam edilecekse kesinlikle hayır 4-5-1 de ise bu kanatlarla sneijder in yeteneklerine haksızlık etmiş olacagız bize ilk olarak amrabat ın ve emre colagın bu formuyla olmayacagı için sol açık lazımdı hamit e gelirsek toparlamaya başladı zaten bir kanat yardıran tipte olursa 4-4-2 de digeri daha çok ortasahayı 3 lücek tipte olmalıydı ha 4-5-1 hamit e de yarıyacaktır daha çok cezasahasına yakın topla buluşacaktır bütün maç bir ileri bir geri gitmekten yorulup yorgunluktan bacaklarının arasında top aramasını izlemeyiz en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt