Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne düşünüyorsunuz hocam,sizin meslekte güney amerika pazarı çok önemli tabii

Avrupada herkesin menajeri var ve para etmiyorlar.

Güney Amerikada adamlar hem kapılmamış oluyor hemde para ediyorlar. Bir an evvel piyasaya dalmak istiyoruz ama düşündüğün gibi olmuyor işte hep zorluklar çıkıyor. 1 ispanyolca bilen türk bulmak bile ne kadar zor anlatamam. Öğrenin desem vs onada güvencek adam lazım ki kurs masraflarını karşıladıktan sonra yarı yolda bırakmasın.

Milletttt

Duymayan kalmasin, psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis. Cunku onlar fener'i 1-6 yenmisti. Ve fener Aydinspor'a 6 gol atana kadar psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis

[video=youtube;NO0FQBplPMQ]https://www.youtube.com/watch?v=NO0FQBplPMQ[/video]

Milletttt

Duymayan kalmasin, psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis. Cunku onlar fener'i 1-6 yenmisti. Ve fener Aydinspor'a 6 gol atana kadar psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis

[video=youtube;NO0FQBplPMQ]https://www.youtube.com/watch?v=NO0FQBplPMQ[/video]

Haha harbi ya,iyi bulmuşun :asd::asd::asd:

Otto Bariç ve Aygün sahtekarlıklarını da isteriz. Bu takımda yok yok. Sahtekarlık adına herşey var. Utanma da yok adamlarda :D

nedediler ligtvde konusun laaaaaaaaaaaaaeeeeee

lig tv yi actimda bir sey yok orda :SS:

şimdi gelse bomba olur haa :D normalden fazla sevinirim bu anı yasadıgım ıcın

O sike süreci tam bitirdi tabiki gözümüzde bunlari. ama daha öncede söyle gicikligi daha dogrusu hic sevmedigim taraflari vardi bunlarin ki buda kadiköydeki insanlari ile alakali mi tam bilmiyorum ama ordaki insanlarin cogu kendini beyenmis arogant yani baskasindan hep daha büyük görenlerdir.

Ya cumhuriyet icinde cumhuriyet kurmak ne derler bilirsiniz. bunu hangi mantik ile söylersen söyle pkk ile farki kalmiyor . Bunlar bölücülügü basladi tahh ali sen döneminden beri. biz her seyiz bir gün herkez f7 li olacak biz oyuz buyuz. Bunlar kendilerini devamda DEV aynada gördükce ilahi adaletin bir tokati geldi ..ama yok akilanmadilar bidaha vurayim dedi kader sonra bidaha bidaha ama yoook bunlar akilanmayacak gibi resmen. Ilahi adalet hepsinin cezasini veriyor zaten son yilarda diyorum ben. Türkiye fenerasyon filan hikaye zaten. Bunlari tokati gercek Adalet taksitle devamli vuruyor suratlarina ve böylede gidecek herhalde.

çok doğru sölüosun abi de bence biz bu hale getirdik bunları biz onlar hakkında konuştukça bizimle aynı seviyede zannettiler kendilerini tek tutuncakları şey var oda 100 yılda bir oluyo işte biz sallamazsak psikolojik üstünlüğün ne olduğunu anlıcaklar

Arkadaş niye böyle şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum, kendi çapınızda güya eğleniyormusunuz, çok sinir bozucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt