Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kardeşler saat 5 oldu gidek , yatak , kakak , O'nun gelişiyle sıyırak :lol::tank:

Millet, camuru kurutmak yerine o batakliga Galatasaray'i da cekmek icin 24/7 didinen ama basarisiz olan bir camia soz konusu. Oyle boyle degil, cok serefsiz bunlar.

Ulan yargilanan fener, her b*ku yiyen fener, sike yapan Galatasaray. Bu nasil bir mantiktir, nasil bir beyin ozurlulugudur?\

GALATASARAY'IN ALNI ACIK, TERTEMIZ OLDUGUNUN KANITI AVRUPA'DA YAPTIKLARIDIR. ATILAN IFTIRALARA BIZ CEVABINI ANLI SANLI TARIHIMIZLE VERIYORUZ.

Ilker Yasin 1993'teki United macindan sonra aynen sunu demisti; GALATASARAY SEN BU ULKENIN YUZ AKISIN

Bu sessizliğin sonu iyi değil.

[video=youtube;ZbeYdsYqiNE]https://www.youtube.com/watch?v=ZbeYdsYqiNE[/video]

Kura sansi ile birlikte formunu bulmus, kafasi rahat bir Engin ile Sneijder takviyeleri bizi finale kadar goturebilir. Saklayin bu mesajimi

O kupa gelecek. Er ya da gec gelecek. Eskilerin efsane dogu Avrupa takimlarindan tek ayakta kalan ve o kupayi kazanma potansiyelini tek barindiran Galatasaray'dir

Sizofren midir nedir menajeri,beklicez diye bizde paranoyak olduk.

Bugüne dek gelinen süreçte genel olarak anlatılanların dışında bir şey yaşanmamışsa, bu transferde yönetim sağlam adımlar atmış ve menajeri safdışı etmeyi başarmışız..Kulüple anlaşıp ayın 15ine dek geçerli 5m'luk satılamaz protokolü imzalanmış, hatta şu an bonservis bizde deniliyor..

Menajerin bakış açısından Sneijder'i ManU, City gibi takımlara satmak Galatasaray'a satmaktan daha anlamlıdır ama menajer bunu başaramadı..Biz imzayı beklerken o son bir umut biri teklif eder mi diye bekliyor muhtemelen..

Ben uyuyorum beyler bayanlar ögle vakti kalkarım umarım gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt