Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transferin uzamasinin sebebi bizle oyuncu arasinda ya da Interle bizim aramizdaki bir sorun degilmis. Sorun Sneijder ve Inter arasinda. Sponsor 3 milyon euroyu karsiliyormus Sneijder icin yarisini kulube yarisini da Sneijder'a veriyormus. Sneijder de ben ayriliyorum o sizin aldiginiz parayi da verin diyormus. Anlasmazligin bizle ilgisi yok .

Böyleyse Abdurrahim Albayrak gider o 1.5 mio euroyu İnter'e hibe eder. Bitmiş bilelim biz transferi. :lol:

ya bu is olacaksa cikmaz ayin son carsambasina kadar beklerizde

olmesek iyi:D

Beyler Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarını şimdi izledim.Diyorum ki,Sneijder bize gelmez.Bizimkiler adama 3-3,5 falan teklif etmişlerdir.Hoca yüksek paralara gelsin istemiyor.Benim anladığım bu.Yatıyorum artık hepinize iyi geceler.

RVP'nin milli takima attigi golde korneri Sneijder kullanmisti dimi?

Fatih hoca Sneijder icin cok istekli olmayabilir, ama transfer edildikten sonra Sneijder'den en yuksek verimi almasi muhtemeldir.

Hoca zamaninda Taffarel'e de soguk bakiyordu unutmayin. Ama suan yanindan ayirmiyor.

Evet kornerden asisti Sneijder yapmis. Videoda muthis paslarida mevcut

[video=youtube;z7GA9NIkDJI]https://www.youtube.com/watch?v=z7GA9NIkDJI[/video]

Imza parasi verirler yillik ucretini de daha az tutar bizimkiler. Yontem cok.

Bir de takim ici denge diyoruz gecen yil Melo'nun aldiklari para 4 milyonu falan bulmus. Onun aldigi para 4 milyonu buluyorsa ve bu durum takim ici dengeyi falan bozmadiysa Terim de bu duruma birsey demediyse birakalim da Sneijder de yillik 5 milyon falan kazansin bizden.

Hoca'nın istememesin tek sebebi olabilir; 1 yıldır oturtmaya başladığı 4-4-2 den 1 oyuncu için vazgeçmek istemiyor olması. Abdurrahim Albayrak'ın yüzünü ben de beğenmedim Fatih Terim konusu açılınca. Ama Terim de Ronaldinho'yu istemem Sneijder'i istemem. Diego'yu istemem Kaka'yı isterim egosundaysa yapmasın bu kadar da. Kaka gelse yine 4-4-2 de keseceğin adam aynı. Kaka gelince dikkat etmeye çabaladığı maaş dengelerine ne oluyor. Sanki gelse 2.5'a oynayacak adam. Bir de o kısım var.

Hocanın Sneijder'i istemedim derken; "istemiyorum kötü oyuncu benim sisteme uymaz" manasında değil, benim verdiğim listede yok, yönetimin tasarrufu olacaktır demeye getirdiğini düşünüyorum ayrıca. Düşünsene 1.sırada Kaka 2.Sneijder 3.Diego böyle liste versen yahu ne yaptın hoca derler adama? :D

Ki su anda ekonomik dengeyi en fazla bozan da Baros falan oynamadan milyon eurolar aliyor gitsinler kafayi ona taksinlar Sneijder'in alacagi bes milyona falan degil.

Takımda Sneijder'in alacağı paraya laf eden futbol lisansını yırtsın direkt.

Hoca'nın istememesin tek sebebi olabilir; 1 yıldır oturtmaya başladığı 4-4-2 den 1 oyuncu için vazgeçmek istemiyor olması. Abdurrahim Albayrak'ın yüzünü ben de beğenmedim Fatih Terim konusu açılınca. Ama Terim de Ronaldinho'yu istemem Sneijder'i istemem. Diego'yu istemem Kaka'yı isterim egosundaysa yapmasın bu kadar da. Kaka gelse yine 4-4-2 de keseceğin adam aynı. Kaka gelince dikkat etmeye çabaladığı maaş dengelerine ne oluyor. Sanki gelse 2.5'a oynayacak adam. Bir de o kısım var.Hocanın Sneijder'i istemedim derken; "istemiyorum kötü oyuncu benim sisteme uymaz" manasında değil, benim verdiğim listede yok, yönetimin tasarrufu olacaktır demeye getirdiğini düşünüyorum ayrıca. Düşünsene 1.sırada Kaka 2.Sneijder 3.Diego böyle liste versen yahu ne yaptın hoca derler adama? :D
Abraham bu liste de tam muamma. Bir ara aciklandi iste listede Sneijder Carlinhos ve Chadli var diye Aysal tarafindan yani Terim'in verdigi listede var. Gene bir basin toplantisinda Kaka, Diego iste neydi onun ismi Sneijder kim istemezki bunlari falan demisti Terim Sneijder ismini sonradan hatirlamisti ya da soylemisti. Albayrak'in problemi ne idi aciklama da ben de anlamadim bir sorun var ama sorun ne o bile tam belli degil.

Bu inter neden bu kadar hevesli ben onu merak ediyorum.. Yıllık ücret konusundan dolayı böyle olduklarını sanmıyorum başka bir şey var bunun altında..

Geçen yılki sakatlık geçmişi(özellikle uzun süren 25,40,55 günlük sakatlık dönemleri) bu sezonun 5. haftasından itibaren 2 ay süren sakatlığı +

İtalya'nın maddi sıkıntılarının yanında finansal fair play sorunu ve Inter'in 7,5 yerine 4,5(rakamlarda umarım yanılmıyorumdur) ödemek istemesine rağmen Sneijder'in indirime gitmeyi kabul etmeyişi etkili olmuştur..

Bütün yapilan Transferlerde simdiye kadar hoca ile yapildi. yani madi konularda. bire bir görüsmlerde belki yokdu hoca ama su parayi verin yada o para cok deme haki vardi ve sözü geciyordu Transferlerde. ama bu sneijder Transferinde farkina vardiysaniz hocayi hic karistirtirmiyorlar burda da en büyük örnek zaten tulunun bu transfer ile ilgilenmesidir. Hoca zaten tulun ile arasi bozuk. Baskan tuluna görevlendirdiki sanki hocaya mesaj yoladi bu Transfere karsima sen gibisinde. Sen karisinca bu büyük oyunculari alamiyoruz gibi düsünceye düsmüs ola bilir belkide cünkü gecmisde olmayan isimler mefcut büyük isim olarak. Bu durumada hoca bozulmus ola bilir. yoksa sneijder gibi adama hayir diyeceni hic zanetmiyorum albayrak da dedi zaten öyle bir sey olurmu hic diye. hoca niye istemesin diye.

Denge falan hikaye sanki Kaka ne kadara gelecekti ? Fatih Terim'in olgunlaştığını düşünüyorum ,umarım beni hayal kırıklığına uğratıp egosuna yenik düşmez .:ayatollah:

edit: imla

Belki Albayrak canli yayinda "Hoca cok istiyor" demenin hata oldugunu ogrenmistir artik. Gecen yil canli yayinda konustu oyle, iki gun sonra Basel fiyati iki milyon yukari cekti.

Transfer Nöbeti

yaa ne dengesi arkadas basa kadar taraftar olarak dengemiz kalmadi, 2 saat sonra ise gitcem hala uyumadim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt