Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderden sonra

Coentroa

Serdar tasci

Soldado :D

Kigili,gürcan,ridvan,yula,saatci ve tüm sikeciler kalpten gider:asd:

renkdaş yabanci hakkini museradan kullanmak pek akilci değil bence pilot takimimizdaki transferlere devam etmeliyiz,,onur gelmeli ,,aslinda hem o transferden para da kazanacaz,,bu arada amrabat' a da haksizlik ediyoruz,,2.yari hamit ile beraber patlama yapacaklar,,,saygilar

Valla kaleci bugün ne hata yapacak diye beklemek istemediğim için satılmasına karşıyım.Başka bir yere yerli oyuncu bulsunlar :D

Hamit toparlamaya başladı zaten son maçlarda,Amrabatta inşallah yükselişe geçer

Bu Hoca Sneijder i istemiyor Muhabeti nerden cikdi. Albayrakin aciklamlarinda bir gramm öyle bir sey yooook. halen tuturmuslar yok öyle demis öyle demek istemisdir diye. Sorun tulun bu Transferde rol oynamasidir ve Hoca bu Transferde diger yapilan Trasnferlerde oldugu gibi pek icinde olmamasidir.

Sneideri kim istemez yahu. hoca aptal mi. kendiside zaten dedi ben istemedigimde 5 di sonra 15 oldu diye. yani tamam o olsun demisliginde 15e firladi fiyati diye isyan etmisdi.

maca bakayım barı hoca sabrıyı denıyor sag bekte aslında hamıtı arkaya atıp one engın yada yektayı dusunmelı....

küfür etmessek sevinirim arkadaşlar seviye yerlerde lütfen

ya dosdlar her turlu hakareti eden renkdaslarimiz myc almaktan modlara yaranmak sayesinde kurtuluyor napalim bizde mi oyle yapalim.........?

İzliyorum zaten

İyi bir çizgi kalecisi

Refleksleri ve karşı karşıya pozisyonlarda çok iyi

Yan toplarda felaket,degajlar kötü,aut atışları kötü(daha geçen gün maçta 3 kere üst üste topu taca yolladı)

88 doğumlu henüz geliştirilebilir özellikler bunlar

Ntvspor hala yanarlı dönerli ''Sneijder Galatasaray'da'' yazıyor.

beyler bu iş bitmese resmi yayın organı resim koymazdı

9283incim1318996.jpg

böyle birşey koyardı

B_15711_B_11272_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg

ee zaten resim yok ki resmi sitede nereden çıktı resimli haber ben mi kaçırdım

Sonun da Hobbit'i indirdim.Bari onu izliyim:)

Yabancı kontejyanını açmak için kullanılması gereken en son yer kale.

5 yıldan çıkardığımız derslerin 1.5 yılda unutmuş olması üzücü.:sad007:

Zamanında bedava diye kaleci aldık 40 metreden maçı verdi şampiyonluk potasından düşürdü.

Yıllar sonra doğru dürüst kaleci aldık fenerin şampiyonluğunu 1 metreden çeldi.

Muslera candır.Guard of Arena:yenieek:

hali hazırdan bulunan türk vatandaşı oyunculara bakıyoruz, bizim takımda ilk 11 oynayacak seviyede sağ bek yok, sol bek yok, sağ açık ve sol açık eh , forvet yok , stoper veya kaleci almalıyız yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt