Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bu adamın dedikleri çoğunlukla çıkmıyor hadi hayırlısı.

ya balon oldugunu cikartim zaten. gerizekali heycandan bir hata yapti :asd:

ortalarda bit twiit var su cekilde ..."TFF ye yapılan tebligat 27.05.2013 Tarihinde saat 14.23 de yapılmış."

baslarda ise PErsembe gelmis tff ye diyor :lol:

Cevap: Transfer Nöbeti

Talip Doğan Karlıbel'in hiç bir söylediğ, doğru çıkmadı bu zamana kadar. Bunu da sallıyordur, söylediği bir şey çıkarsa salladığı tutmuştur tesadüfen sadece. İtibar etmeyiniz.

Chedjou neden açıklanmıyor hala ?

Bence cezayi bildikleri icin böyle saga sola saldiriyor gibi gösteriyorlar.

Sonra da "Biz Barcelona olacaktik, önümüzü kestiler yuaaa" dedirtecekler iste.

Cogu haberler hikaye. Gülüp geciyorum.

Recep Niyaz eğer alınırsa yazıklar olsun diyorum bizim yönetime

Karşıt görüşdeyim sizinle...Genç pırıl pırıl..Fiziği iyi değil kabul...Ama Scott Piri ile denenmeye değer..Ücretsiz gelecek hemde...Birşey kaybetme riskimiz yok ama kazanma ihtimalimiz %50

TDK ta..ak geçiyor diyorlar inanmıyorum bende buna. öyle uefa resmi yazı gönderecekte kimsenin haberi olmayacak bir tek TDk duyacak. hadi ordan be.

---------------------Muslera-----------------------

Hamit---Chedjou-----------Semih-----Kolarov

-------------Selçuk-----------İnler----------------

Nani----------------Sneijder---------------K.Frei

----------------------Drogba-----------------------

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

2 senedir sampiyonuz 2 senedir melo kicini yirtiyor bu adam alinmassa büyük ayip yapilir ! Baska transfer umrumda degil melo gelsin yeter adam sol bek bile oynar gerekirse

Ben Arda'nın yerinde olsam son ana kadar Fener'le anlaşırım.Son dakikada Galatasaray'a giderim :D

Bence Atletico'da kalır.Kaç kere sordular adama.Kontratım var burda mutluyum dedi.10 numarayı giyiyor, La liga'da 3.olmuşsun Cl var seneye :) Gelmez Tr'ye.

TDK ta..ak geçiyor diyorlar inanmıyorum bende buna. öyle uefa resmi yazı gönderecekte kimsenin haberi olmayacak bir tek TDk duyacak. hadi ordan be.

demirören'i son zamanlarda kupa törenlerinde hic göremedik, ha bire biryerlerde gezip duruyo, fenerin bile kupasini vermedi. düsün yani

Karşıt görüşdeyim sizinle...Genç pırıl pırıl..Fiziği iyi değil kabul...Ama Scott Piri ile denenmeye değer..Ücretsiz gelecek hemde...Birşey kaybetme riskimiz yok ama kazanma ihtimalimiz %50

Amrabat gibiler alınacağına Recep gibiler alınsın bencede :D

Ne hemen meloyu unuttunuz ! 5-6 milyonluk bonservisi var alpere 5 vermeye hazir aysal meloya gelince hazir degil

Karlıbelin hangi dediği doğru çıktı ki.

UEFA müdahale edecek olsaydı şimdiye çoktan etmişti.

eti ya . sampionlar ligine yolamayin Trabzonu yolayin dediler...simide daha bu durum Uefa disiplin kurulunda halen. karar ordan daha cikmadigini unutmayalim. 1000 sayfalik dosya argolu ve sayre kolay olmuyor. adamlar belkide yargitayin kararini bekliyor bizdeki. bu konuda uefa tarafindan karar cikacak ama fener lehinemi alehinemi o ayri soru tabiki

Frei gelirse enfes olur beyler.

2 maçını izleyen biriyim her birinde ayrı ayrı hayran kaldım çocuğa milli maçları saymıyorum daha. Ayrıca Chelsea taraftarı olan Barış Ertül, Fulham maçını izlemeye gittiği Londra'da bu çocuktan bayağı bahsetti.İngiltere'de herkes tarafından övülen bir çocuk.

Ben ihtimal vermiyordum geçen sene ama bu sene sorunlar yaşamış ve milli takımı seçmesi beni umutlandırıyor açıkcası.

Formanın arkasında Frei diye yazdıracaksın. :cool: Asalet akıyor yeminlen.

Re: Transfer Nöbeti

Talip Doğan Karlıbel via Twit :

SON DAKİKA : " UEFA Perşembe günü Resmen yazılı TFF ye Fenerbahçe konusundaki disiplin raporunu göndermiş. Bu raporda 1. Fenerbahçe sporkulübünün 2 maçta şike 5 maçta şikeye t teşvik yapmaktan suçlu bulmuş.3 UEFA TFF den cezayi uygulamayı uygulamasını talep etmiş. 4. UEFAFenerbahçe nin elinde 2010-2011 şampiyonluk kupasını geri almasını talep etmiş.5. UEFA 2010-2011 şampiyonluk kupasının ikinci olan TRABZONSPORA verilmesini talep etmiş. 6. UEFA TFF nin cezayi uygulama uygulamamasısonucunda UEFA nın ceza yaptırımı uygulayacağını belirtmiş.7. UEFA Aziz Yıldırımın ömür boyu sahalardan men edilmesini talep etmiş.8. UEFA Mosturoğlu ilhan ekşi, Odyakmaz, Peker in 5 er yılYöneticilikten men edilmesini talep etmiş.9. UEFA cezaların 01.07.2013 tarihine kadar uygulanmadığı taktirde kendisi müdahale ederek gerek disiplin yaptırımlarını yapacakmış.

TFF bu tebligatı neden kamuoyundan SAKLIYOR. ?

Şike şerefsizlerini desteklemek artık DEVLET POKLİTİKASIMI oldu. ?

TFF Başkanı DEMİRÖREN neden ortalıkta yok. ?

Oltaya gelmeyelim kesin bilgi mi inşallah dogrudur bekliyorum insallah olucak bunlar

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt