Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ntvspor Arda haberini kaldirdi

[video=youtube;hgKX8RSEfQo]https://www.youtube.com/watch?v=hgKX8RSEfQo[/video]

Hayırlı Olsun!

bursali-justin-bieber.jpg

:sad007:

Birseyler dönüyor zaten ,yakinda kokusu cikar.yabanci kisitlamasinda bizimkiler rahat gibiler acaba tüpcü gidecekmi gercekten diye düsünüyorum.insallah :D

Talip Doğan Karlıbel via Twit :

SON DAKİKA : " UEFA Perşembe günü Resmen yazılı TFF ye Fenerbahçe konusundaki disiplin raporunu göndermiş. Bu raporda 1. Fenerbahçe sporkulübünün 2 maçta şike 5 maçta şikeye t teşvik yapmaktan suçlu bulmuş.3 UEFA TFF den cezayi uygulamayı uygulamasını talep etmiş. 4. UEFAFenerbahçe nin elinde 2010-2011 şampiyonluk kupasını geri almasını talep etmiş.5. UEFA 2010-2011 şampiyonluk kupasının ikinci olan TRABZONSPORA verilmesini talep etmiş. 6. UEFA TFF nin cezayi uygulama uygulamamasısonucunda UEFA nın ceza yaptırımı uygulayacağını belirtmiş.7. UEFA Aziz Yıldırımın ömür boyu sahalardan men edilmesini talep etmiş.8. UEFA Mosturoğlu ilhan ekşi, Odyakmaz, Peker in 5 er yılYöneticilikten men edilmesini talep etmiş.9. UEFA cezaların 01.07.2013 tarihine kadar uygulanmadığı taktirde kendisi müdahale ederek gerek disiplin yaptırımlarını yapacakmış.

TFF bu tebligatı neden kamuoyundan SAKLIYOR. ?

Şike şerefsizlerini desteklemek artık DEVLET POKLİTİKASIMI oldu. ?

TFF Başkanı DEMİRÖREN neden ortalıkta yok. ?

Forumda ayri bi konu ac bunun icin. Önemli.

uefa yılın sürpriz takımı olarak galatasaray'ı seçmiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :/ sürpriz?

Nani transferi doğru olmaz bence 4-3-1-2 oynuyoruz.Nani gelirse mecburen sistemi değiştirecek tek forvet oynayacağız.Yabancı sınırından dolayı Drogba yedeğe çekilir.Bence bizim 4-3-1-2ye göre transferler yapmamız lazım.Kanat adamları lüks olur bizim takıma.

Yav şu İnler sevdasından vazgeçelim. Adamın olumlu / olumsuz bir tane haberi yok. Hala herkes ilk 11'e yazıyor. :o

totoşlar açıklama yapmış

Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce 17 dk BİLGİLENDİRME: Atletico Madrid'li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce 18 dk BİLGİLENDİRME: Arda Turan'a 7 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır.

ne olursa olsun,yalan haber yapmıyolar,hic hazetmem ama transferde cok basarılı herifler

NtvSpor son 2 senedir bu konuda Fotomaç'a döndü tamamen sallamasyon haberler yapıyorlar, istihbaratları eskisi kadar kuvvetli değil, herkes son dakika haberini verirken en son NtvSpor'un haberi oluyor..Daha 2 gün önce Vederson Beşiktaş'da diye asparagas haber yaptılar..Ben bile artık o kanalı takip etmek yerine twitter'da ki duyumculara yöneldim.

Bütün transferlerle bülent tulun mu ilgileniyor?

Azizden hala aciklama yok hayret,aysal a diyor hemen bildiri,haci salliyor ses yok:asd:

Yav şu İnler sevdasından vazgeçelim. Adamın olumlu / olumsuz bir tane haberi yok. Hala herkes ilk 11'e yazıyor. :o

Bu adamın Udineise'den Napoli'ye kaça gittiği ortada,

Perfromansı ortada,

CV'si ortada,

Daha ne diye herkes emin bir halde yazıyor kadrolara bende anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt