Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dun K. Cilingiroglu U. Aysal hakkinda bisey soyledi. Adamin is hayatinda yontemi rakiplerini hataya zorlamakmis.

sağlam bir engin baytar hamit'i rahat rahat keser ama adam serseri yahu maç içinde ne yapacağı belli değil her an 10 kişi bırakabilir bizi.

Beyler TS'den Onur'u biraz zor alırız :o

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan17 sa

Trabzonspor'dan bir süreliğine oyuncu transfer işlemlerine askıya almış bulunuyorum. Yeni başkanları her an topuğa sıkacak gibi. :(

580143_572580329442191_1678606693_n.png

Beyler TS'den Onur'u biraz zor alırız :o

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan17 sa

Trabzonspor'dan bir süreliğine oyuncu transfer işlemlerine askıya almış bulunuyorum. Yeni başkanları her an topuğa sıkacak gibi. :(

[h=1]Tebrik Mesajı[/h]

Dün yapılan yapılan Trabzonspor Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlık görevine seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu kutlar, yeni görevinin kendisine ve Türk Futbolu’na hayırlı olmasını dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Tebrik Mesajı - 27.05.2013 16:26 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Re: Transfer Nöbeti

Biliyor musun haciosmanoglu 2 sene once sinan engin icin o delikanli degil abilerine kari ayarlayan birisi diyerek resmen ona pe....venk demek istedi sinan engin agzini acip tek kelime edemedi dunde yag cekiyoe trabzon en temiz klup hakkı yendi filan haha dun cok Güldum bugunde devam eder :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

olurda fatih hoca bir çılgınlık yapıp istifa ederse allah korusun o zaman ne olcak:S umarım yönetimin b planı vardır. ama gitmez ya dimi gitmez :confused:

onur u alip napcaz macta 1 tane kaleci geciyor kaleye 2 tanesi yasak

Onuru almasakta aslında işe yarar bi yerli kaleci lazım.Musleraya alternatif olması için değil bana göre Muslera asla gitmemeli.Sadece Musleraya bişey olsa sakatlansa ya da kart görse maalesef yedeklerimiz CL de bizi savunamaz yeterince.Bunun için gerekli diye düşünüyorum.

Onuru almasakta aslında işe yarar bi yerli kaleci lazım.Musleraya alternatif olması için değil bana göre Muslera asla gitmemeli.Sadece Musleraya bişey olsa sakatlansa ya da kart görse maalesef yedeklerimiz CL de bizi savunamaz yeterince.Bunun için gerekli diye düşünüyorum.

anliyorum seni ama 2 tane pahali kaleci olmaz sonra sikinti olur her takima gecerli bu, o yuzden ufuk ve eray iyi yedek sayilir

crystal palace - watford maçını izliyorum da bu zaha nasıl bir topçudur öyle ya.

manu nasıl buluyor alıyor bu adamları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt