Melih Korkmaz
Sarı Üye
- 26 Ekim 2009
- 123
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti
Şu seçimi atlatalım bombalar patlar benden demesi beyler.
Şu seçimi atlatalım bombalar patlar benden demesi beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
totoşlar açıklama yapmış
Fenerbahçe SK @Fenerbahce 17 dk BİLGİLENDİRME: Atletico Madrid'li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.
Fenerbahçe SK @Fenerbahce 18 dk BİLGİLENDİRME: Arda Turan'a 7 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır.

totoşlar açıklama yapmış
Fenerbahçe SK @Fenerbahce 17 dk BİLGİLENDİRME: Atletico Madrid'li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.
Fenerbahçe SK @Fenerbahce 18 dk BİLGİLENDİRME: Arda Turan'a 7 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır.
NtvSpor son 2 senedir bu konuda Fotomaç'a döndü tamamen sallamasyon haberler yapıyorlar, istihbaratları eskisi kadar kuvvetli değil, herkes son dakika haberini verirken en son NtvSpor'un haberi oluyor..Daha 2 gün önce Vederson Beşiktaş'da diye asparagas haber yaptılar..Ben bile artık o kanalı takip etmek yerine twitter'da ki duyumculara yöneldim.
Demek ki gercekten istiyorlar.
Aslinda carlos vela alinsa 24 yasinda üstelik.ne dersiniz arkadaslar
Aslinda carlos vela alinsa 24 yasinda üstelik.ne dersiniz arkadaslar
Aslında spor muhabirleriyle alakalı bir durum Aykut Yıldırım galiba Ntv'nin Fenerbahçe muhabiri Belhanda haberi veya başka haberleri de yanlış çıktı ama Irmak Kazuk'un geçen sezondan bu yana hemen hemen yalan haberi yok. Tüm transferleri ilk duyuran kişilerden biriydi.
bacakları çok kısa istemezük.
https://twitter.com/ErdemEgemen/status/339004034520342528/photo/1
bunu bilmiyordum ben...adamlar resmen sike yapmis yahu. uefa bunlara ceza vermemesi mümkün degil. ibrahim akin mi nedir resmen aciklamis isde.