Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani gelirse, Arda'nın şimdi gelmesi mecbur olmaz bence. Frei bu sene orayı idare eder. Hem Nani, Sneijder ve arkasında yardıran sol bek olursa, üzerinde fazla baskı da olmaz ve belki de Arda'nın 2006-2007 patlamasını yapar.

Fener açıklama yapmış;

"Arda Turan'a 7 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır. Atletico Madrid'li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Arda Fenerbahçe'de. O zaman.:asd:

Hayırsız olsun.:D

NtvSpor son 2 senedir bu konuda Fotomaç'a döndü tamamen sallamasyon haberler yapıyorlar, istihbaratları eskisi kadar kuvvetli değil, herkes son dakika haberini verirken en son NtvSpor'un haberi oluyor..Daha 2 gün önce Vederson Beşiktaş'da diye asparagas haber yaptılar..Ben bile artık o kanalı takip etmek yerine twitter'da ki duyumculara yöneldim.

Aslında spor muhabirleriyle alakalı bir durum Aykut Yıldırım galiba Ntv'nin Fenerbahçe muhabiri Belhanda haberi veya başka haberleri de yanlış çıktı ama Irmak Kazuk'un geçen sezondan bu yana hemen hemen yalan haberi yok. Tüm transferleri ilk duyuran kişilerden biriydi.

Arda sneijder nani üclüsünü düsünemiyorum:D

hemen galatasaray medyası kontra ile cevap vermeli ''gökhan gönül galatasaray yolunda'' diye bi başlıkla. hatta volkan'ı da yazabilirler muslera'nın ve eray'ın yedeği olarak 3. kaleci kontenjanından ahahaha

Demek ki gercekten istiyorlar.

isteseler ne yazar ya. sözlesmede Türkiyede bizden haric baska takima satamaz hibi madde koydurtmus bizimkiler. iyi akilik etmisler bu konuda en azindan. arda in kafasini sisirmemeleri icin yapmislardir bence. arda istemisdir bunu en basdan büyük ihtimalde zaten. sabah aksam aziz ile ugrasmam oralarda diye :D

Aslinda carlos vela alinsa 24 yasinda üstelik.ne dersiniz arkadaslar

Aslında spor muhabirleriyle alakalı bir durum Aykut Yıldırım galiba Ntv'nin Fenerbahçe muhabiri Belhanda haberi veya başka haberleri de yanlış çıktı ama Irmak Kazuk'un geçen sezondan bu yana hemen hemen yalan haberi yok. Tüm transferleri ilk duyuran kişilerden biriydi.

Ya Irmak iyi adam ama bence o da bu konularda yetersiz gibi..Yani adam 4-5 ay önce bi Sneijder haberi verdi, sonra transfer arap saçına dönünce vicdan azabından İtalya'ya kadar gitti :D Yani mesela Drogba geleceği zaman dedikodular sosyal medyada falan yayılmıştı, ama Irmak'ın bu konuda bilgisi bile yoktu..Ha Irmak'ın yalan haberi yok ama istihbaratı da kuvvetli değil..Aykut denen o sazanın yaptıklarının çoğu yanlış çıktı zaten dediğin gibi.

Ben nasıl bir yere düştüm böyle :SS:

nuri şahin'de gelsin artık yahu zaten bonservisi real madrid'in elinde değil mi? florentino perez ile aysal'ın bi akşam yemeğine bakar portakallı hindiler masaya geldiğinde yaparız teklifi alırız nuriyi.

Carlos vela iki kanatda,forvette,forvet arkasi oynuyor.bu sezonda cok basarili

14 gol 12 asist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt