Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.508
- 679
- 2.048
Cevap: Transfer Nöbeti
chedjeo nasil oynuyor ?
chedjeo nasil oynuyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chedjeo nasil oynuyor ?
Tek başına getirmedi. Huzursuzluk bi başlarsa 2 sene öncesine dönmeyelim.
apdulrahım var dıyorsun
ya melo işi ne durumda
Baris Cenk Akkaya @bariscenkakkaya Geschützter Account 4m
Chedjou dan sonra nani de yolda arkadaşlar yanlız takımdan sürpriz bir isim gidecek gibi
Benimle haklı olarak alay eden kişiler görüyorum, haklı da olabilirler ama hoş değil.
Kulağım delik demiştim; https://m1305.hizliresim.com/19/u/nhpw5.jpg
Ve evet şimdi de Albayrak yeni yönetimde de olacak diyorum, bu sefer yanılabilirim belki, kaynak farklı. Neyse zaman gösterir haklıyı, haksızı.
Muslera - Monaco
Onur - Galatasaray
Dedikodular cogaldi. Oyuncu satmak icin Monaco en kebap takim yalniz. 30 Milyon fiyat cekeriz Arap amcamiza. Asagisi olmaz
Bugüne kadar bilgileri aldığım kişi Melo'yu kesin alacağız diyor, şartlar ne olursa olsun.
Bu aralar bir de yeni kaynak edindim, o zor diyor. Ama ilk kaynağıma daha çok güveniyorum.
Arap degil Rus.Muslera - Monaco
Onur - Galatasaray
Dedikodular cogaldi. Oyuncu satmak icin Monaco en kebap takim yalniz. 30 Milyon fiyat cekeriz Arap amcamiza. Asagisi olmaz
Muslera - Monaco
Onur - Galatasaray
Beyler gidecek sürpriz isim bence Eboue duum falan değil hissiyat ben beğenirim Eboue yi ama iyi teklifler var sanırım,bir de kendini kolay yere bırakması negatif yönleri