Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

haydaaaa fatih terim yarın istifa edecekmiş seçim sonuçlarını bekleyecekmiş yav başlayacağım seçiminizze profosyonelliğinize ne biçim amatorluktur ya transfer lazımken 2 sene sampıyon olunmu muthis basarılı bir takım var napıyoruz ya saçma sapan şey inşallah yalandır

Ulan sabri anandan sol ayaklı doğsaydın keşke yemin ediyorum 40 yaşına kadar oynardın bu takım da yok abi yerli sol bek yok 25 yıldır bu takımı izliyorum h ünsal dan başka oraya yakıştırdığım bi adam bulamadık ..

Ulan ne biliyim endiselerim var, sanki ortalik karisacakmis gibi. Bakalim kim daha aday olacak..

Off be ne gerek vardi..

Hiç bi şey olmaz daha da güçleneceğiz rahat olun tek endişe transferlerin ağırdan alınması olur. alp yalman da yeni listede olacak diyorlar. bunlar ligi dağıtır :cool:

Ulan menejerleri, çöp yerli oyuncuları zengin etmekten başka hiçbir şeye yaramıyor bu yabancı kontejyanı.

Dünyanın parasını verip H. Balta'yı izlemek:(

Hayır bizde 5. yerli ya Gökhan Zan ye Hakan oluyor ne işe yarıyor bu adamlar Milli takımda.

haydaaaa fatih terim yarın istifa edecekmiş seçim sonuçlarını bekleyecekmiş yav başlayacağım seçiminizze profosyonelliğinize ne biçim amatorluktur ya transfer lazımken 2 sene sampıyon olunmu muthis basarılı bir takım var napıyoruz ya saçma sapan şey inşallah yalandır

Kaynak kim? Seten...

Allah size akıl fikir versin...

Severim Dany'yi ancak oynamasi cok zor bu sene. Zaten kontenjan da izin vermiyor.

Serdar Aziz bir yatirim olarak düsünülmeli. Dogruysa tabi. Semih'le ayni yasta olduklari unutulmamali.

Genc, yürekli, sert bir stoper. Yedek kadroyu böyle genclerle takviye etmenin dogru olacagini düsünüyorum.

Altyapidan bize bir 5 sene hayir yok. Terim de söylemisti zaten. Serdar Aziz, Töre, Frei gibi isimlere karsi degilim

Dediklerinde kesinlikle haklısın

ben Dany - Serdar takasına karşıyım

Ha ama Serdar -Şener paketi olur cüzi bir miktarda para veririz ona razıyım

Hacinin arkasi cok saglam,baksana s.cakiroglu en büyük destekcim ve gizli kahramanlar dedi.cakici falan da vardir :D:asd::asd:

Yönetimi de kabadayilardan olusuyor sanirim :) Bu gelmeden Onur'u calsaydik iyiydi :)

Bunun degisik rajonlari da vardir simdi. Kulübe mermi filan yollar bu :)

umut zaten yardiriyor avrupada.

:D

umut tam bi forvet rolü üslenmesede en azından baskı,pres yaparak bişeyler yapmaya çalışıyor.Sen bobo'yu üstümüze gelen bir takımla (real madrid,bayern münih,juventus,barcelona vs vs) oynadığımızda saymayabilirsin, direk 10 kişi çıkalım.Umut defansın ritmini bozmaya çalışabilir en azından.

gel gelelim zaten bobo türk statüsünde değilmiş, konusmakta anlamsız.:b5:

Erman toroglu güzel söyledi aysalin secim karari icin

İbrahim Seten, "Fatih terim yarın istifa edebilir. Seçim sonucunu bekleyecekmiş" diyor.

Ben çok şaşırmadım.

Fatih Terim Ali Dürüst olmadan kolay kolay takımda kalmaz... Kimle geldiyse onla gider.

Dany asla verilmemeli.

Yabanci kisitlamasindan dolayi aydin, emre c, engin hepsi kadroda kalmali !!

Abicim takılmayın şu işlere..Seçim günü sağlam liste ile Ünal başkan 3 yıl daha görevde olur Fatih Terim de bu kulübün 3 sene teknik hocası olur..Korkacak bişey yok..Korkacak biri varsa şu saattten sonra demirören ve Aziz..Uefa ve Hacıosman üst üste koyacak bu ikisini..Siz rahat olun bizin seçim olaysız kolayca biter prosedür gereği

şerefsiz fener SİNAN ENGİN ARDA BANA SOYLEDİ DEDİ YILLIK 6-7M EURO MAAŞ TEKLİF ETMİŞ

Fener, Arda ya 6-7 milyon yillik ücret önermis

kaynak: Sinan Engin (Arda söylemis ona)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt