Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya cididen herkez melo-nani ve sayre diyordda... bu yabanci konusundan dolayi nasil 11 kuracaksiniz.. ben kuramadim acikcasi.. 7 di oluyor en az ne yaparsam yapayim :SS:

723463_Galatasaray_SK.jpg

Quareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesma Quareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesma oleeeeeeeeey oleeeeeeeeeey oleyy.

Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben şimdiden değil 4-5 sene sonrasından bahsettim diğer konu için.Sonra hep deneme yanılma durumlarına giriyoruz çünkü;Melo'nun yerine birini bulmak için önceden araştırma yapmak lazım. Şu an için en az 3-4 sene daha Melo kalmalı,kendine baktığı sürece formda bir şekilde oynar.

Bizim kulüp bu gurbetçi oyuncu olaylarına o kadar heyecanlı bakmıyor,aslında biraz üzerine düşseler bayağı bir oyuncu toparlarlar. Emre iyi bir oyuncu, Kerim'i almaya çalışan Emre'ye de bir uğrasa fena olmaz.

Emre - Kerim ikilisi gelecek adina müthis hamleler olur..

Kerim belki ama Emre bize gelmez bence, imkani yok Bayernde birakmaz..

olaya bide şöyle bakmak lazım.. burak drogba çift forvet oynamaz drogba dinlenir diyoruz bir hafta felan.. ama unutmayalımki 6 artı 0 diye dandirik bi sistem getircekler.. napcaz drogbaya loca mı tutucaz tribünde :D hiç fantaziye gerek yok 4-3-1-2 ye devam

4+1+3+2 demek istedin herhalde.

Melodan ziyade sol bekimiz yerli olsa ama kim olsa birkaç isim verirmisiniz hakan balta ve çağlar dışında.?

eee sey var...eee yok haaa bir dakika abi .... :sad007:

bu konu hakinda 2-3 gündür forumca tartisdik konustuk aradik bulamadik dünyada bir tane türk sol bek yok diye karar verdik malesef. :SS:

Melo alınmaz Ceyhun geri döner.

Kanat alınır . Ortaya Hamit geçer.

Solbek gelir Riera gider.

1-2 gurbetçi alınır. Töre/Frei-Karacan

Ek olarak Kazım Kazım da döner.

Muslera-Carlinho-Semih-Chedjou-Eboue-Emre Can-Selcuk-Kerim-Burak-Sneijder-Drogba

alin size kadro..

Ama sinir neolursa olsun kalkmasi lazim, yedege yabanci koyabilmeliyiz..

eee sey var...eee yok haaa bir dakika abi .... :sad007:

bu konu hakinda 2-3 gündür forumca tartisdik konustuk aradik bulamadik dünyada bir tane türk sol bek yok diye karar verdik malesef. :SS:

kesinlikle katılıyorum.Bence en iyisi A2 deki çocuğu çıkartıp oynatmak en mantıklısı.Korkmadan oynatacaksın ki sol bekimiz olsun.

kesinlikle katılıyorum.Bence en iyisi A2 deki çocuğu çıkartıp oynatmak en mantıklısı.Korkmadan oynatacaksın ki sol bekimiz olsun.

vallah bilmiyorum. tutarsa muthis olurda büyük kumar olmazmi sence. hem bir genci kaybetmis oluruz belkide hemde takima sabote etmis oluruz . sol tarafda tutmazsa o cocuk herkimse artik bütün sezon ordan param parca yaparlar hele hele avrupada.

Onur-hakan-semih-gökhan-sabri-selçuk-yekta-hamit-emre-umut-burak alın size kadro yabancı yok sıkıntı dert yok :)

Melo alinmiyorsa gitsinler Bayern Munchen'den TURK Emre Can'i alsinlar madem..

Hiç olmazsa genc bi yetenek gelistiririz..

Yabanci ile felan kapatilmaz bizim orta saha.. Melonun verdigi katkiyi kimse vemrez cunku.. Adam baska oynuyor topu..

Yeri geliyor kameraman bile kontra/fake yiyor..

Haklısın. Melo gelip formsuz olacağına hata yapacağına Emre Can gelsin hata yapsın formsuzluk yaşasın. En azından beklediğimize değebilir önünde 15 sene futbol hayatı var. 30 yaşındaki Melo bu saatten sonra üzerine koyamaz düşüşe geçti bi kere.

Cole hala iyi, iş yapar :ka21: Eskisi gibi değil tabi ama Ujfalusi'nin stoperde yaptığı etkiden fazlasını yapar bence.

Emre Can cok merakliydi bize gelmeye

geciniz

vallah bilmiyorum. tutarsa muthis olurda büyük kumar olmazmi sence. hem bir genci kaybetmis oluruz belkide hemde takima sabote etmis oluruz . sol tarafda tutmazsa o cocuk herkimse artik bütün sezon ordan param parca yaparlar hele hele avrupada.

Artık kumar oynamak zorundayız .Tıkandık .Resmen tıkandık.Baltaya Çağlara verilen değerin !/10 uyla bu çocuklar kendilerine gelirler.Hazırlık maçları olsun birçok lig maçı olsun kesinlikle oynatabiliriz.Hiçte sakil durmaz.Bir maç 2 maç dizleri titrer sonra açılır.Bkz Semih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt