Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Demirören Fener'in desteğini kaybediceğini anlamış ve bize yamanya çalışıyomuş yabancı sınırının kalkmasıan meselesiymiş ama sadece koltuk için yapıyomuş yani istifa da edebilirmiş:uyy::uyy:

Yabancı sınırı kalkmasın yahu ama maç içi 7-8'e çıkarılabilir.

Demirören tam katmer :D

şampiyonlar ligi yayın havuzundan kaç milyon düştü acaba bize

gökhan töre yetenekleri değerlendiremeyen biri, genç olması ileri dönük bişey yapamaaycağı anlamına gelmez ama milli takıma çağrılan her genç futbolcu kendini bi yerlerde görmekte...

g.töre karakter olarak zaten tutmadığım bir tip, aşırı laubali biri.

Yabancı sınırı kalkmasın yahu ama maç içi 7-8'e çıkarılabilir.

Demirören tam katmer :D

Valla ben bize yakın bize yani takıma yakın bi gazeteci abiden duydum milli takımda oynamış bütün oyuncular yerli gibi oynucak dedi dünyada da yok sanırım böyle bişey?

Nöbet canlansin.

Kuareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesma Kuareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesma oleeeeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeeeeeey oley

:asd: cidi oraya bakarakmi secip yazmis abimiz :D

Fatih solbekin ismini hatırlamadım ve oradan yazdım .Ama izlediğimde beğenmiştim açıkçası solbekide sağbek Hüseyinide.Hüseyin bizim esiklerden 2 numara ismaili andırıyor.

Ali durust cikmis yine aciklamalar yapmis? Sinir olmaya basladim ben, adamlar her gun aciklama yapiyolar. Unal baskanin bunlari yonetimde neden istemedigini simdi daha cok anliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt