Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Hacıosmnaoğlu'nu fazla büyütüyorsunuz.Bir kere mafya olması en büyük açığı.Hükümet isterse anında içeri tıkar.Kimler kimler gitti.

Pekerler Çağlarlar ....

dürüst olsa cok iyi olurdu..

ünal baskan birakinca baskanliga o gelirdi

Ricardo Carvalho´yu biz alsak Ünal Aysal´i bitirmistik simdi. Herif Monaco´ya gitmis

Yeni yönetimde kim olur bilemem ama Adnan Öztürk yok ben mutluyum..Gerisini başkan halleder.

Adnan Öztürk te yönetimde sesi çıkan tek kişiydi sanki iyi mi oldu kötü mü oldu onu ileride göreceğiz.(Ama Ünal Aysal'ın bazen susarak bazende dokundurarak verdiği cevaplar çok hoşuma gidiyor)

[video=youtube;wlhyjdw8PPI]https://www.youtube.com/watch?v=wlhyjdw8PPI[/video]

Severim Trabzonspor'u da bune abi.?:lol:

benim için en byük transfer camia için huzur ve fatih hocanın takımda rahat bir şekilde devam etmesi

Seçimden önce Chedjou hariç kimse açıklanmaz.Ayrıca gitmesi gerekenler de var;

Culio, Yiğit, Sercan, Ceyhun, Furkan, Kazım.Ek olarak Dany, Amrabat, Elmander, Riera'da gidebilir.

Adnan Öztürk te yönetimde sesi çıkan tek kişiydi sanki iyi mi oldu kötü mü oldu onu ileride göreceğiz.(Ama Ünal Aysal'ın bazen susarak bazende dokundurarak verdiği cevaplar çok hoşuma gidiyor)

Taraftara oynamak ve başkanlığa zemin hazırlamaktan başka bişey yapmıyordu.Unutulmamalı ki 20:45, 3 senelik fiyaskonun başlangıcıydı.

Aysal akıllı davrandı. Polat'ın Helvacı ile yaşadığı benzer sorunları yaşamamak için rüzgar arkasındayken kalemini kırdı.Yüce baronumuz :D

Daha önce başkan , benim ve hocanın 1 yılı kaldı diyordu.Şimdi işler değişti.Madem yönetim 3 yıllık seçime gidiyor , Fatih hocanın sözleşmesini de bir o kadar uzatsınlar en azından.

Aysal & Terim ikilisi ile daha çok başarılar elde edeceğiz inşallah.:ayatollah:

34cimbom34 ‏@34cimbom34 1 dk

1 kanat 1 orta saha yerli düşünülüyor 1sol bek ve diğer kanat yabancı düşünülüyor

Başkanın fener ceza alıcak söylemleri ntvspor es geçt,.Bence başkan yerli oyunculara biraz da gözdağı verdi.Böyle böyle karar sizin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt