Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Buda Portekiz'li

14-Miguel-Veloso.jpg

Buda

raul_meireles_ilki_yasadi_h44380.jpg

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1m

Son olarak benim sürprizim Arda Turan

----------Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

----Hamit-G. İnler-Selçuk

----------Sneijder

-------Burak-Drogba

Drogba, Sneijder ve Hamit performanslarını arttırırlarsa bu kadroyla çok iş yaparız.

çok net olduğum bir fikrim varsa, oda bu dizilişle ilk 11'de dünya yıldızları dahi oynasa hiç bir devamlılığımız olamaz.

ne kadar saçma ve anlamsız bir diziliştir bu ya :D sneijder gelince drogba ve burak'ıda kesmeden oynatabileceği tek ve geçici bir taktik diye düşünüyorum kendimce.

Re: Transfer Nöbeti

Bakıyorum Carlinhos konuşulmaya başlanmış tekrardan. Yeni bir duyum mu var ? Öyleyse Carlinhos analizlerime kaldığım yerden devam edeyim.

Demiröreni kaçıralım :trollface:. Şu yabancı sınırına bi düzenleme yaptıralım. Kulübümüze bir faydamız dokunsun beyler.

Gayet iyi bir 11 o. Sadece 35 yaşındaki Drogba senede 40-50 maç çıkaramaz ona alternatif lazım. Bir de orta saha rotasyonuna mutlaka takviye gerekir Hamit de o tempoyu kaldıramayabilir.

çok net olduğum bir fikrim varsa, oda bu dizilişle ilk 11'de dünya yıldızları dahi oynasa hiç bir devamlılığımız olamaz.

ne kadar saçma ve anlamsız bir diziliştir bu ya :D sneijder gelince drogba ve burak'ıda kesmeden oynatabileceği tek ve geçici bir taktik diye düşünüyorum kendimce.

tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt