Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada bizim sportik direktor kim ya?

Terim'de demi?

Erman Kılıç söylentileri var.Bonservisi elinde.Bence güzel transfer olur rotasyon için.Ligde 5 gol 12 asist yapmış.Böyle bir istatistiği Alper falan yapsa 15 milyon isterler herhalde.Kaçırmamak lazım.Şu haliyle 8.5 verdiğimiz Amrabat'tan daha yararlı olur.Ayrıca kendisi Galatasaraylıdır :)

jem gelir gs ın alt yapısında yetişmiş bir futbolcu ama ailesinden uzak kalınca ingiltereye geri dönmüş mehmet topalın ingilterede yetişmişi gibi stili biraz daha teknik ondan

Topal'la pek alakası yok bana göre, Topal klasik ön libero al-ver sağa sola oyna...

Jem'i stil olarak daha çok Emre B.'ye benzetiyorum (sonu benzemesin)

Erman Kılıç söylentileri var.Bonservisi elinde.Bence güzel transfer olur rotasyon için.Ligde 5 gol 12 asist yapmış.Böyle bir istatistiği Alper falan yapsa 15 milyon isterler herhalde.Kaçırmamak lazım.Şu haliyle 8.5 verdiğimiz Amrabat'tan daha yararlı olur.Ayrıca kendisi Galatasaraylıdır :)

Katılıyorum.Rotasyon için baya yararlı olur.

Muhammet demir demek istedin galiba demirci beşiktaşlı olan. demir ise benim geçen sene çok beğendiğim bi adam. bu sene başında ağır sakatlık geçirmiş sanırım. çok çok beğendiğim bir tarzı var.

Valla makara yapmıyorum şaka felanda yapmıyorumda.

Şöyle birşey yapsak yıllar sonra için mükemmel bir adım atmış oluruz.

Bu transfer döneminde paraya kıyacaksın.

Kaleye Muslera'yı yedeklemesi için Onur'u alacaksın. Muslera gidincede Sinan Bolat veya Tolga'yı.

Aykut Demir'i alacaksın. Nuri'yi alacaksın. Arda ve Kerim'i alacaksın.

Nani'yi alacaksın. Birde Muhammed Demirci'yi alacaksın.

Melo'suz olmaz tabii ki. Umut ve Necati'yi getireceksin. Yabancıyı felan yerim. 3 kulvar gideceğiz zaten. Herkes değişmeli oynar. Gereksizleri yolla. Bunlarla oyna.

Sonra ki 3 yıl çok rahat şampiyonuz bu geniş kadroyla.

Sao Paulo Başkanı, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Felipe Melo’nun transfer listelerinde olmadığını ifade etti!

Bu haber balon değilse bizim için çok iyi...

Melonun ve juvenin burnu sürtüp istediğimiz yere gelirler belki.

Menecerden bahsetmiyorum bile.Adam üç yıl üstüste bizden karnını doyuruyor resmen..

Topal'la pek alakası yok bana göre, Topal klasik ön libero al-ver sağa sola oyna...

Jem'i stil olarak daha çok Emre B.'ye benzetiyorum (sonu benzemesin)

emre daha teknik ama bitmeyen enerjisi var jemin kuyt gibi gürekli basıyor rakibe liverpool a karşı yapılan maçın özetini seyredersen görürsün ama şu kesinki topal kazmasından daha teknik olduğu belli

Quiz programında idolüm Emre B. demişti, bize karşı ekstra ölümüne oynar her maç, belki kendini göstermek istediğinden ama takım ayırmadan kasması lazım. Karakteri düzgün biriyse alternatif olabilir. Yerlide karakter önemli.

Erman Amrabat'i top diye oynar.Su guresciye verdigimiz para aklima geldikce sinirimden guluyorum Turkiye'de bu adamdan kat kat iyi yerli futbolcular var gittik Aksihar seviyesindeki adama yabanci kontenjanini harcadik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt