Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya elinde engin emre yekta hatta aydın varken 30lu yaşlardaki ermanın alınmasının mantığı ne sorun yabancı sınırıysa furkanı al alt yapıdaki bir çocuk çıkar bizimkiler öyle bir hata yapmasının tek nedeni sol ayaklı olması.. yoksa çok saçma

rezalet rezalet..

Gayet güzel bir transfer Erman.Ligin en underrated topçularından birisi kendisi.Adam 5 gol 12 asist yapmış ligde sessiz sedasız ama millet Alperlerden falan bahsediyordu aylardır :) Rotasyon için başarılı bir hamle.Sevindim ben.Galatasaraylıdır ayrıca kendisi :)

Tabi canlarim, hepiniz simdi savunun Erman'i.

Fenerbahce alsaydi adami 1 yil dalga gecerdiniz.

Birakin bu isleri. 30 yasinda gelmis ve yerli diye alacam. Piril piril Töre ve Frei var.

Erman ne yapar ne kadar katkı verir bilmem ama ortalama bir oyuncu o 3'ünün toplamından daha fazla katkı verebilir zaten. Ekstra bir beceriye gerek yok.

çok çabuk harcadınız engini de emreyi de yektayı da....Erman şampiyonlar liginde en azından yarı final hedefleyen bir takımın oyuncusu değil

erman kılıç kadro derinliği açısından iyidir biz de demiyoruz şampiyonlar lgii çeyrek finalinde ilk 11 çıkar..anadolu takımlarına karşı,türkiye kupasında filan oynar..

En fazla 1-2 milyon. Oynatmiyorlar zaten.

Erman ne ya dalga mi geciyorlar. Off.

Bumu giyecek formamizi

ermankilic4.jpg

images

Bu giymedi mi ? Ben de soğuk bakıyordum ama Aydın falan gireceğine oyuna neden olmasın diyorum. Faydalı olabilir bedava sonuçta, Hasan'ın fotoğrafını koydum diye bir sayıyor sanılmasın. Oyun tarzı da benziyor gerçi.

ne altarnetifi ne bonservisi ya sende takıma alışmış bi sürü adam var bırakın ya savunulmaz bence sneijderin yerine forvet arkası olarak mı girecek ne yapmış bugüne kadar bu adam küme düşmeye oynayan takımlarda oynamış

Erman iyidir beyler yedek için yapmayın sizde.

Emre Çolak'ın yerine alınacak her oyuncuyu omzumda hava alanından Florya'ya taşıyabilirim.

Yedekten girer mis gibi.6+0'la yedek kulübesi kurun bakayım Erman gibi gole katkı yapan kanat oyuncusu olacak mı kulübede?

Erman'ı 3 4 haftada 1 canlı izleyen birisi olarak, küfürleri hazırlayın beyler :(

erman , necti sırada kim var hasan şaş futbola geri mi dönecek...:SS:

Klubede Grekoremen Amrabat zekasizi olacagina Yerli Erman olsun daha iyi.Erman=2xAmrabat

ermankilic4.jpg

Seksi Kuluba seksi oyuncu yakisir Unal aysal nasil bir zevke sahipmis masallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt