Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Transfer Nöbeti
Soner geldi, ben gidiyorum. İyi geceler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sol bek mıydı o![]()

Okuya okuya geleyim dedim almadığımız Erman hakkında 20-30 sayfa yorum yapmışsınız![]()

Yok estağfurullah konu amacından sapmasın diye söyledim.
evet solbek maglum orada sikinti var takimda, hani caglar la takas olur mu diye dusundum sonra ah aklima caglar da serbest oluyormus![]()
bende katılıyorum gereksiz uzadı. birde şimdi çocukça egleniyorla iyice pisleetiyorlar ortamı. belki onların kültürleri böyledir ama ayıp denen birşey var. evrensel sanırdım ben bu durumu ama farklıymış. ben özür dilerim şahsen kirlettiysem ortamı
bende katılıyorum gereksiz uzadı. birde şimdi çocukça egleniyorla iyice pisleetiyorlar ortamı. belki onların kültürleri böyledir ama ayıp denen birşey var. evrensel sanırdım ben bu durumu ama farklıymış. ben özür dilerim şahsen kirlettiysem ortamı
abi sen nerdesin yenge yasakmi koydu internete![]()
Dun gece Yaya Toure duyumu vardi noldu
Sen bizim kültürü nerden bilecen. Sende herseyi biliyorsun masallah. Sözlesme biten oyunculari biliyorsun, menajersin dedikodulari var, kültür desen senden sorulur.. Vay be. Sonra da ben birsey yapmadim numaralari, iyi taktik.