Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

8651_592009757500407_1187175979_n.jpg

Ahahahha nerdeeen nereye:o

Yok estağfurullah konu amacından sapmasın diye söyledim.

yok ya neyse sen terapi gibi gör şimdi bunları. böyle hani geçmişinde büyük darbeler almış saglam müdahaleler yemiş kişisel kompleksleri olan insanların birbirinden güç alıp bir halt yaptıkları sanmaları olur ya. işte bunu gurbet versiyonunu düşün. fıkra gibi oldu biraz :/

Trabzon'da oynasam , başkanın soyunma odasına inme ihtimali bile hepsini motive eder :D

bende katılıyorum gereksiz uzadı. birde şimdi çocukça egleniyorla iyice pisleetiyorlar ortamı. belki onların kültürleri böyledir ama ayıp denen birşey var. evrensel sanırdım ben bu durumu ama farklıymış. ben özür dilerim şahsen kirlettiysem ortamı

Sen bizim kültürü nerden bilecen. Sende herseyi biliyorsun masallah. Sözlesme biten oyunculari biliyorsun, menajersin dedikodulari var, kültür desen senden sorulur.. Vay be. Sonra da ben birsey yapmadim numaralari, iyi taktik.

Bu forumda Sneijder transferi disinda yapilan tüm transferler elestirildi,elestirenlerde bu vizyonlu cok bilmisler,futbolculari kücük görmeler,dis görünüsüyle alay etmeler,ulan hayatinda göremeyecegin parayi adam bir yilda götürüyor,sen adamla ancak sanal alemde asosyal asosyal dalga gecersin.

Eger Galatasaray transfer yapaesa bize hayirli olsun demek düser.

çok içerledı menacer arkadaş

nanı konusunda bılgısi varmı ki

Transfer Nöbeti

bende katılıyorum gereksiz uzadı. birde şimdi çocukça egleniyorla iyice pisleetiyorlar ortamı. belki onların kültürleri böyledir ama ayıp denen birşey var. evrensel sanırdım ben bu durumu ama farklıymış. ben özür dilerim şahsen kirlettiysem ortamı

Buda iyi valla. Millete geçir geçir sonrada kirlettiysem özür dilerim. Tam Ahmet Çakar yorumları gibi olmuş.

Hepimiz özür dileyelim.

Fatih Terim,Hayrettin'i milli takıma çağırmıştı bu arada. :asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt