Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera'dan gelen parayla arena'nın zemini shalke'nin zemini gibi raylı sistem döşetsek de konserlerde,mitinglerde zarar görmesin çimler.

Yalniz hastayim su numaralara. Ortaligi karistir, kabadayilik yap sonra da özür dilerim abi, ben yapmadim triplerine gir.

Arkadaşlar yanlış anlamayın da ciddi soruyorum ben çok uzun süredir bu foruma üye değilim tamam son 2-3 gündür artık fazla takılıyorum sadece şunu art niyet olmadan soruyorum : Bu forumdaki seviye her zaman böyle midir? bugün özellikle çok bunaldım ama sırf Galatasaray aşkı için çıkmıyorum ne kadar kalabalıksak o kadar iyide arkadaşlar bizim gibi sizin muhabbetinizden anlamayan onlarca renktaş var lütfen rica ediyorum..

bir kere tribünde elimde sigara ile ligtv kamerasına yakalanmıştım bu durumda ben de meşhur sayılabilirim :)

2 gün aradan sonra transfer forumuna gıreyım dedım. ulan transfer ile alakalı zerre yazı yok taa 20 sayfa gerıye gıttım 2,3 yazı gördum. arkadasların

şikayet ettıgı gıbı 2 li 3 lü kişilerce alakasız yuzlerce yrum bırıkmıs sonlandırın artık. ego tatmını yada uste cıkma savasımı verıyosunuz arkadas. alt

tarafı sanal forum ya, kasmaya gerek yok beyler.

Gökhan Inler'in durumu nedir Napoli de, kadro disi, satacaklarmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt