Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

erman kılıç lafı dolanıyor bu arada var mı yakın kaynaklardan duyum vs ?

Erman neyse gelsin de, Necati de konuşuluyor, yüzyılın saçmalığı olur Necati'yi alırsak, bonservisini vermeliyiz.

Ya vazgecmez Alper inaniyormusun sen ona. Hazir Fener'de Demirören'e destek vermisken imkansiz.

yabanci sinirindan bu yolla kurtulcaz

519497ac88913_640x360.jpg

Bizim handicap ne yazik ki kalede basliyor. Kaleci yabanci olursa bu bizim ligimizde handicap olur. Yanlis anlasilmasin, gitsin de demiyorum Muslera.

takımın yaş ortalaması 30 oldu bilmem farkındamıyız?

s.a muhabbetiniz bol olsun yazayım dedim belki şans getirir

Reyiz burası böyle bunun dışında ise gereksiz egoların rütbe adı altında tatmin edilme fasılları oluyor buna istinaden bu zatı muhteremler senin postlarına bakıp "transfer taraftarı" olarakta nitelendirebiliyor, sanki katılası muhabbet edilesi çok samimi ve saygılı ortamları varmış gibi o yüzden he deyip geçmek lazım.

evet doğru. eylülden beri yoğun bir dönemdeydim benim gibi yüzlerce insan var okullar bitti artık forumlara takılabiliriz e oda transfer dönemine denk geliyor yani biraz geniş düşünmek gerek. burda ağır abi gibi davranmak istemem zaten öyle bir mizacımda yok da neyse. İnler alınsa bari bi twitt tüm havayı dağıtır

Sinirlamayi destekleyen bir Fenerbahce ve Besiktas. Zor. Biz tek bu konuda, bakalim TS ne diyecek. Gerci onlarin derdi baska. Ama TS le isbirligi yapilabilir. Biz onlara kupa meselesinde destek, onlar bize sinirlamada destek.

Sınırlama değişecek. Futbolcu vergi sisteminde değişiklik olacağı haberiyle birlikte ilk sinyal verildi. Bu bir ön uygulamaydı bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt