Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera gider melo giderse fener sampiyon

Beyler Scout oldum, Adam buldum :b5:

Bugün tesadüfen seyrettiğim bir videoda keşfettim

adamlarımız Karim Touzani ve Tonny Vilhena (gerçi Fifa'da bu adamı takıma alıyordum oradan biliyorum)

3. adam ise çöp zaten bize yakışmaz adı Robin Van Persie'miymiş neymiş :cool:

[video=youtube;QSMOkOwivBg]https://www.youtube.com/watch?v=QSMOkOwivBg[/video]

Serdar adali nin basin toplantisi vardi demin. Baskanlik adayligini acikladi. Hic alkis falan yoktu valla belki 2-3 kisi. Sikeye karismis birini secerlerse onlara da lanet olsun!

gidiciler:

muslera-melo-burak-umut-engin-elmander-riera-ujfa-dany-culio-çağlar-aykut-yiğit-sercan-batdal-ceyhun-serdar eylik

ve takımda topçu kalmadı

Daha da açarmısın?

acayim tabi muslera ve melo semih/dany/riera/hamit'e ragmen galatasaray'i sampiyon yapan isimlerdir. selcuk inan'i oynatan da melo'dur. en onemli 2 oyuncuyu satmaktan daha gerzek bir is yapilamaz boyle bir sey bir ingiliz taraftara yapilsa adam uzerine gaz doker. isin ozeti bu

ama buradaki teenager taraftar bilgisayar oyunlarindan kafasini kaldirmadigi icin isin ciddiyetini farkinda degiller gercek hayati oyun zannettikleri icin. tutmus kimya ASLA BOZULMAZ futbolda bozulursa neyi tutacagin belli.

muslera-melo gider = gs'nin yakaladigi hava biter

acayim tabi muslera ve melo semih/dany/riera/hamit'e ragmen galatasaray'i sampiyon yapan isimlerdir. selcuk inan'i oynatan da melo'dur. en onemli 2 oyuncuyu satmaktan daha gerzek bir is yapilamaz boyle bir sey bir ingiliz taraftara yapilsa adam uzerine gaz doker. isin ozeti bu

ama buradaki teenager taraftar bilgisayar oyunlarindan kafasini kaldirmadigi icin isin ciddiyetini farkinda degiller tabiki gercek hayati oyun zannettikleri icin. tutmus kimsa ASLA BOZULMAZ futbolda bozulursa neyi tutacagin belli.

ya tamam melo önemli falanda selçugu oynatan melo'dur laı ne yahu. melo oynadıgı zaman selçuga binen yük azalıyor ve daha rahat oynuyor demen daha mantıklı. bir adamı överken başkasını gömme gereksiz.

melonun yerine daha iyisini bulursak melonun gitmesi sorun olmaz ama yönetim daha iyisini alabilir mi pek sanmıyorum...

Napoli'nin de ilgilendiği Radja Nainggolan Inter'e gitmiş.

Böylece Melo-Inter haberleri de son bulur artık...

ya tamam melo önemli falanda selçugu oynatan melo'dur laı ne yahu. melo oynadıgı zaman selçuga binen yük azalıyor ve daha rahat oynuyor demen daha mantıklı. bir adamı överken başkasını gömme gereksiz.

onu demek istedim zati

biri olmadan digeri olmaz

ama buradaki teenager taraftar bilgisayar oyunlarindan kafasini kaldirmadigi icin isin ciddiyetini farkinda degiller gercek hayati oyun zannettikleri icin. tutmus kimya ASLA BOZULMAZ futbolda bozulursa neyi tutacagin belli.

Melo'nun yerine başka bi isim olsaydı şampiyonlugu haftalar önce garantilemiştik bide adam şampiyon yapmış bizi :asd:

ama buradaki teenager taraftar bilgisayar oyunlarindan kafasini kaldirmadigi icin isin ciddiyetini farkinda degiller tabiki gercek hayati oyun zannettikleri icin. tutmus kimsa ASLA BOZULMAZ futbolda bozulursa neyi tutacagin belli.

Haberler doğruysa , Muslera'yı Barcelona isteyecek ve gitmeyecek?

Melo iyi olursa tabiki de Selçuk'un oyununa katkı sağlar. Sonuçta yanındaki adam O. Açığını kapatan o. Selçuk da O'nun açığını kapatıyor. Milli takımda Melo mu var da oynuyor? Yerine kalbur üstü adam alırsın yine aynı devam eder Selçuk.

Muslera - Melo giderse yani GS'nin havası bitmez.

Bana göre.

Trabzon'da da Selçuk'un yanında Melo vardı zaten.

GÜLELİM.

melo vazgeçilmez değildir.

muslera en önemlisi bu kadar net..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt