Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hem Inler gelsin hem Melo. Böylece hercashh mutlu olsun.

uefayı aldık, eldeki iyi oyuncuları kaçırdık, 2-3 seneye darmadağın oldu takım.

şimdi çeyrek final oynadık, yine en iyileri kaçırırsak akıbetimiz benzer olacak. 20-30 milyon euro alcaz diye yerini doldurmak için daha fazlasını vereceğimiz oyuncuların satılması kadar saçma bişey olamaz.

muslera-sneijder-selçuk-burak-semih 5lisinden biri bile satılmamalı.

muslera ıle melo gıderse çok tırmalarız bu çok acık ve net

görünen ikiside gidecek iskelet bozulacak emıre bu konuda katılıyorum

sampıyonluk zora gırer

olmaz

inan-melo bizi sampiyon yapan hededir. melo'suz inan'in nasil oldugunu gecen seneki sivas macinda gormek mumkun melo'lu inan ise avrupanin en ii cmlerinden biri iste

ya oraya defansif yönü iyi olan bir adam alırsın birazda ayagı düzgün gayet olur. ve takımda hücümsal anlamda biraz daha efektif olursa meloya gerek bile kalmaz. ama olmuyor. melo o yüzden joker oluyor. ve karakterinden dolayıda iyice seviliyor ki bende seviyorum. ama ilahlaştırmanın anlamı yok.

melo almazsan onun ayarında birini bulursun pahalı veya ucuz bunu bilemem. yani o bölgeye adam almak istersen en az 3-4 kişi bulursun..

muslera için asla bulamazsın.. onur kıvrak filan işlerini geçinizz...

kontenjan açacaksan melo yu almazsın bu kadar basit..

melo almazsan onun ayarında birini bulursun pahalı veya ucuz bunu bilemem. yani o bölgeye adam almak istersen en az 3-4 kişi bulursun..

muslera için asla bulamazsın.. onur kıvrak filan işlerini geçinizz...

kontenjan açacaksan melo yu almazsın bu kadar basit..

Niye Onur'u geçiyoruz?

Başkan demıyormu büyüyeceğiz avrupada kalıcı olacağız melo ve muslerayı satarak nasıl büyüyeceğiz ben anlamadım :SS:

ya oraya defansif yönü iyi olan bir adam alırsın birazda ayagı düzgün gayet olur. ve takımda hücümsal anlamda biraz daha efektif olursa meloya gerek bile kalmaz. ama olmuyor. melo o yüzden joker oluyor. ve karakterinden dolayıda iyice seviliyor ki bende seviyorum. ama ilahlaştırmanın anlamı yok.

kimi alacaksin kardesim defansif yonu iyi ayagi duzgun yerli topcu varda bizmi bilmioz. alacagin tek adam gokhan inler o da melo'nun yerini tutmaz.

yabanci alacaksan zaten melo'dan baskasini almazsin yerli alacaksan gokhan inler'den baska adam yok. sonucta melo'nun alternatifi yog

Trabzon'da da Selçuk'un yanında Melo vardı zaten.

GÜLELİM.

senı yorumun daha komık ne alaka yahu,o zaman herkse bu mantıkla yürüsün

selcuk sezonun ılk yarısı perısanları oynadı ,selcuk defans yapmayı bılmıyor

yapmayı bılıyor dıyen varsa ben konuşmayayım,adam topa nasıl gırılır onu bılmıyor

örnekte vereyim arenadaki eskısehırden yedıgımız gol

takım bozulacak diye üzülmeniz cok garip, takım sonuç olarak başarılı olsa da futbol olarak vasatın altında bir sezon geçirdi, deplasman maçlarında ortalama 1.5 pozisyona girmeler , iç saha maçlarında ortalama 3 pozisyon vermeler

kimi alacaksin kardesim defansif yonu iyi ayagi duzgun yerli topcu varda bizmi bilmioz. alacagin tek adam gokhan inler o da melo'nun yerini tutmaz.

yabanci alacaksan zaten melo'dan baskasini almazsin yerli alacaksan gokhan inler'den baska adam yok. sonucta melo'nun alternatifi yog

yerli yok zaten o seviyede. alt seviyelerde var ama defansif yönleri kurtarmaz.

yabancı bulursun. melo kadar ofansif adam olmayabilir. takım zaten ilerde işliyorsa bunada pek gerek kalmaz.

ben melo alınmasın demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt