Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya renktaş orası öyle de benim demek istediğim farklı biliyorsun mesela basket maçında herkes inler diye bağırsa, drogba olayı gibi

Baskan'a inler / Melo bagiracagimiza .. Baskan TFF'yi devir diye bagiralim .. TFF devrilince .. Yabanci kanunu da degisir ve hersey gulluk gulistanlik olur

bosver heis gol atamadı diye kötüleyen heriflerden futbol u doğru konuşmak beklenemez.Melo nun defansa yaptıgı katkıyı göremeyenler tenis e falan yönelsin

Ben biktim Melo'yu savunmaktan..

Gitsin.. Sezon ortasi görürüz ondan sonra..

Yonetim 6 ya Alperi.. 5 e Meloyu alip..

Selcuk-Melo-Alper orta sahasini yapmaliydi..

Melo alinmayacak, 11-12 milyona Inler denen adam alinacak.

Tek oyuncuya verecegiz bu meblayi..

Chedjou alındıysa bile hala stoperde açığımız var. Semih+Dany+Gökhan ŞL için ancak yedek olabilecek oyuncular.

melo 8 9 mac super oynamismis. lan 8 9 mac ust uste super oynayan kac oyuncu var ki takimda.

okadar bos konusuluyoki adam gibi futbol tartismak mumkun degil 2 rekat shu bilgisayar oyunlarindan kaldirin kafayi plz

Melo konusunda kimsenin form durumunu baz alarak yorum yaptığını zannetmiyorum. Ama bi ön libero ligin büyük bir bölümünü sahada yürüyerek geçiriyorsa orda bir sıkıntı var demektir. Kiralık bi oyuncudan bahsediyorsak, bütün bir sezon boyunca ne yaptığına bakmalıyız transfer etmek için. Mesela Umut, ben hiç bir maç iyi de oynasa kötü de oynasa mücadele etmediğini görmedim. Melo bütün bir sezon boyunca bonservisini aldıracak kadar oynadı mı hayır bence oynamadı. Bana göre yeri doldurulamayacak bir oyuncu da değil. Öyle olsaydı zaten Fatih Terim bi an önce kadroya dahil edilmesini isterdi. Fatih Terim'de aklında bazı soru işaretleri olduğu bu kadar barizken bu oyuncuda bu kadar ısrar etmek anlamsız. Ama tabi siz Melo fanları olarak ne olursa olsun bu adamın arkasında olduğunuz için bu sizin için çokta önemli değil, kaptığı bi toptan sonra gitsin tribüne oynasın sizin için o yeter.

Chedjou neden açıklanmıyo?

Stoperlerin arasına girmeyecek şut imkanı saglamayacak bi önlibero alsak

Baskan'a inler / Melo bagiracagimiza .. Baskan TFF'yi devir diye bagiralim .. TFF devrilince .. Yabanci kanunu da degisir ve hersey gulluk gulistanlik olur

onu diye diye dilimizde tüy bitti hem başkan yönetim de bunun farkında ha amaç tff devirmekse bence bunu yapacak kişi taraftarlar olur acil eylem planı lazım birlik lazım. neyse kaçmam gerek herkese hayırlı nöbetler

Inler Melo'nun yerini dolduramaz. Napoli'de Inler'in yaninda Behrami veya Gargano gibi defansif ortasaha oyunculari oynuyor hep. Sirf yerli diye bu riski göze almamaliyiz.

Melo mutlaka alinmali.

Napoli zaman zaman 3 5 2 oynuyor o yüzden defansif odaklı oyuncularıda oynatıyor.

Melo ile Nuri ve Gökhan arasında şöyle de bir fark var.

Melo ile çift forvet oynamak daha mümkün iken diğerleri ile 4-5-12e dönmek gerekebilir. Ortasahayı daha fazla kapatmak adına. ama bu kez de Drogba ve Burak'dan birinin kesilmesi gerekecek. Büyük sıkıntı.

Chedjou alındıysa bile hala stoperde açığımız var. Semih+Dany+Gökhan ŞL için ancak yedek olabilecek oyuncular.

ŞL için anca yedek olabilecek oyuncularla 2 senedir ligi domine ediyoruz + ŞL'de çeyrek finale geldik.

Kaldı ki Semih, Chedjou gibi liderlik özellikleri olan bir stoperin yanında performansını daha da yukarı çekecektir.

madem yabanci kurali degismiyor o zaman bu sezon da su an ki kadroyu koruyalim. bu kadro ile güle oynaya sampiyon oluruz zaten.

muslera gitmesin, melo alinsin, 2-3 gelecek vaad eden yerli oyuncu alinsin. elmander, culio vs. satilabilir.

yab. kisitlamasi ile avrupa da basari hayal. kimse masal anlatmasin. anca uefa kupasini alirsin. CL'de gidebildigimiz yere kadar gideriz artik bu kadro ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt