Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen kelde ilginç bir hava var demi.

harika adam

beni bu adama hatirlatti

walterwhitebreakingbad.jpg

Salih Dursun Trabzonspor da. 2 yilligina satin alma opsiyonu ile kiralik..

DHA

HAYDA baktim simdi bir Italyan Alman forumda: "Prandelli size bir sey katmaz bence, degisik Kadrolara hazir olun ve asla göze hos gelen futbol Prandelli dan beklemeyin" demis.

Görende inanır , şu yorumlar sadece forumda değil tüm dünyada hep abartılı olmuştur

Abartının iyiside kötüsüde hoş olmuyor ,ama bi çok kötü seçenek arasından epey iyiydi

İtalyaya çok hoş top oynattığı maçlarıda izledim ben , pirlo önderliğinde

Ben genelde yazmam ve forumu dışardan takip ederim bugün yazmak istedim prandelliye okadar yanlış yorumlar yapan arkadaslarimiz varki anlam veremedim açık ve net söluyrum Prandelli büyük hocadır bunu paylaşmak istedim hayırlı aksamlar

Italyanlar Prandellyi inanilmaz elestiriyorlar...Umarim bizde kanatsiz sistemi oynatmaz..

nuri-hakan-inler

bu ucunden en az ikisini almasi gerekiyor yonetimin

ozellikel nuri ve hakan sadece sinir icin degil gelecek icinde onemli ...

muslera

veysel semih hakan telles

melo selçuk

olcan bruma

sneijder

burak

yedekler. hakan- sabri- amrabat-chedjou-koray-yekta-mevlüt

sakatlık yaşanmassa bence bütün sezonu böyle geçirebiliriz.

Prandelliyi 10 senedir takip ediyorum. Öyle rotasyon yaptiğini pek hatirlamiyorum. Parma hep ayni ilk11le oynardi.

Donadel Baroni

Marchionni Morfeo Bresciano

Gilardino

Adrianoda bir dönem Parmada oynadi. Gilardinonun bölgesinde oynadi. Defansta hep sabit isimler vardi. Ferrari, Bonera ve Castellini.

Fiorentinada Jovetic sık sakatlaniyordu. Savunmasi kötüydü. Ufak defek rotuslar haricinde oradada pek degisiklik hatirlamiyorum.

Italyan söylemis ama

Genelde italyanlar hepsi Prandelli kötü TD oldugnu söylüyorlar iyiki istifa etti vs vs vs

Valla bilmiyorum nerden buluyorsun bu italyanlari, ama benim buldugum italyanlar tam aksini söylüyorlar. Milli takima yeniden hayat verdi, "umarim gelecek teknik direktör Prandelli'nin isini biraktigi yerden devam ettirir" falan diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt