Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihi 3 Milyona aldik, Trabzon iki sene kirladi, satin alma opsiyonu de 1,5 Milyon mis.

Ulan Hurma...

263174_heroa.jpg

Bu Arkadas unuttuk...Yillik 3 Milyon € aliyor, napacagiz simdi...CM Posziyonunda aslinda iyi bir Alternatif.

@Futbol_5 Galatasaray 2 yıllık anlaşma sağladığı Prandelli'ye yıllık 2 Milyon 250 bin EURO ödeyecek...(3 puan) bedavaya almışız:))

@Futbol_5 Galatasaray 2 yıllık anlaşma sağladığı Prandelli'ye yıllık 2 Milyon 250 bin EURO ödeyecek...(3 puan) bedavaya almışız:))

Bu arada bu 5+3 sebebiyle yine kulaklarini citlatmadan gecemoyorum sayin baskan demiroren efendi

ali naci küçük @nkucukk

Olcan ilk sezon 1.7 milyon euro ve her geçen sezon sırası ile 1.8 milyon euro, 1.9 milyon euro ve son sezon 2017-2018'de ise 2 milyon euro

yönetimi tebrik ediyorum adam yaslandikca fazla para aliyor..

Leverkusen de iyice abartti artik..Ikinci Wolfsburg oldular. Önce Son icin 14 Milyon verdiler Hamburge ve simdi de Calhanogluyu 14 Miylona almislar

Sizce Prandelli ile sadece sampiyon oldugumuz halde mi devam etmeliyiz?

ali naci küçük @nkucukk

Olcan ilk sezon 1.7 milyon euro ve her geçen sezon sırası ile 1.8 milyon euro, 1.9 milyon euro ve son sezon 2017-2018'de ise 2 milyon euro

Bu konuda yanıldığımız nokta ''İmza Parası'' . Bu sözleşme uygulaması Melo'nun bonservisiyle gelmesi ile başladı. Melo , 2.9 alırken 3.1 almaya başladı , Umut da 1.250 alırken 1.750 almaya başladı. Olay şu oyuncuya nakit 1-1.5M imza parası vermek yerine bunu taksitle yıllık ve maç ücretlerine yayabilmek. Önemli olan bu Burak-Selçuk-Melo-Semih-Olcan bu oyunculardaki artan maaş oranının asıl sebebi bence budur.

---------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------

-----Tarik Camdal--------------------Semih---------------------Koray-----------Telles------------

------------------------------Felipe Melo-------------------Selcuk Inan-------------------------------

--------Olcan---------------------------------Sneijder-------------------------------Bruma-------------

-----------------------------------------------Burak Yilmaz-------------------------------------------------

Böyle oynatsin Takimi baska bir sey yapmasin, en büyük hata yine kadrola oynamak olur..Macinin yaptigi gibi her Mac farkli 11.

+1905 ! böyle oynatır zaten,umarım,sanırsam.

ali naci küçük @nkucukk

Ne alakası var bunun tam tersi de olabilirdi totalde birşey değişmiyor ki aksine bu zaman diliminde satarsak azdan çoğa gitmesi daha iyi ayrıca yüzbin doların hesabını mı yapcaz oturup mis gibi transfer işte..

---------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------

-----Tarik Camdal--------------------Semih---------------------Koray-----------Telles------------

------------------------------Felipe Melo-------------------Selcuk Inan-------------------------------

--------Olcan---------------------------------Sneijder-------------------------------Bruma-------------

-----------------------------------------------Burak Yilmaz-------------------------------------------------

Böyle oynatsin Takimi baska bir sey yapmasin, en büyük hata yine kadrola oynamak olur..Macinin yaptigi gibi her Mac farkli 11.

Fena değil ama hiç bir hoca üst seviyeli bir kulüpte 2 tane genç stoper ile yola çıkmaz.

Çok üst seviyeli stoperler ise belki bu değişe bilir.

Semih-koray no way. Türkiyede bile dağıta bilirler.

Sizce Prandelli ile sadece sampiyon oldugumuz halde mi devam etmeliyiz?

Haber kaynaklarına göre zaten iki senelik sözleşme imzalanacakmış. Benim Prandelli'ye inancım tam ama her koşulda bu iki seneyi doldurmalı bence çünkü Ünal Aysal Başkan zaten 2 sene sonra bırakacakmış , duruma göre yeni gelecek yönetim teknik direktöre karar verir.

Yaşlandıkça fazla alma mevzusu,gelirlerimiz her yıl arttığı için yapılan bir uygulamaymış.Azalan mantığını uygulasak bu yıl maaşları ödeyemede problem oluyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt