Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
örnek verebilirmisin ben hiç duymadım ?

ki sen olsan maaşının git gite azalmasını kabul edermisin?

Sow, Motta, 1-2 oyuncu daha bu sezon transfer olan, simdi aklima gelmiyor..

elin yabancisi bile kabul ettigine gore bizimkiler de eder..

:(

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404417664485.webp
    uploadfromtaptalk1404417664485.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 55
Prandelli´nin Lucescu etkisi yapabilecegini düsünüyorum.

1. Gercekten adam gibi adamdir. Dürüsttür, ahlaki degerlere cok önem verir. Babacandir.

2. "Italya´da sike yapildiysa, Avrupa sampiyonasina gitmeyelim" diyecek kadar karakterlidir.

3. Elindeki kadrodan en yüksek verimi almaya calisan bir hocadir. Ucuk beklentileri yoktur.

4. Gittigi her takimda basarili olmustur. Basarili olmasi icin sampiyon olmasi gerekmiyor acikcasi.

5. Prandelli´yi Mancini´nin yari fiyatina getirmek de akilli bir istir. Denizli´ye de o kadar verirdik.

6. Hala basariya ac, karizmatik, taktik bilgisi üst düzey bir hocaya sahibiz.

Prandelli´ye cok güveniyorum. Icim rahat.

Cesare Prandelli

__________________________Muslera__________________________

_____Tarik___________Semih_________X__________________Telles________

_____________________Melo______Selcuk___________________________

_________Olcan___________Sneijder_______________Bruma___________

__________________________Burak________________________________

___________________________________________Muslera_________________________________________________

__Tarık Çamdal______________Semih Kaya_______________Aurelien Chedjou___________Alex Telles______________

____________________________________Felipe Melo__Selçuk İnan___________________________________________

__Olcan Adın____________________________Wesley Sneijder________________________Bruma__________________

________________________________________Burak Yılmaz__________________________________________________

Cl kadrosu

prandelli nin gelmesiyle melo nun daha iyi ve istikrarlı bir oyun sergileyeceğini düşünüyorum

Prandelli ile Mancini'yi bir tutmak , De Rossi'yle Pirlo'yu bir tutmak ile aynı şeydir. İkisi de İtalyan ve aynı işi , aynı bölgede gerçekleştiriyor ayrıca Dünyaca bilinen oyuncular ama tarzları çok farklı , biri her şeyden önce zekasıyla oynuyor , diğeri fizik gücüyle. Prandelli ile Mancini'nin de aynı memleketten aynı işi yapmalarına rağmen büyük farklılıkları var.

Fatih Hoca'yı çok severim , çok büyük başarıları da var ama benim ülkemizde gördüğüm en iyi teknik adam Lucescu'ydu. Ancak Prandelli'nin gördüğüm en iyi teknik direktör olacağına inanıyorum. Prandelli de Mourinho ve Lucescu gibi kadro üstüne taktik geliştiren ve takımdan alabileceğinin maksimumunu almayı çalışan bir teknik adam ve bunu pozitif futbol oynatarak kazanmayı amaçlayan birisi. Daha ne olsun? Bana göre tartışmasız en iyi tercih.

Es-Es Başkanı Mesut Hoşcan, "Tarık'ı ancak değerini bulduğunda bırakırız, 3 büyükler dışında yurt dışından da talipler var" şeklinde konuşmuş ntvspor'a. Kulübün menfaatleri doğrultusunda da demiş, senaryo yazılıyor yavaş yavaş, belli nereye verecekleri. UEFA'ya da gidemiyorlar, zararı karşılayacak kulüp belli.

Bize vermeyecekler yine. Çalım falan da derler.

Bizimkiler de teklif yapsın kabul etmiyorlarsa, vazgeçtik diyip kapatsınlar konuyu. Kulübün menfaatleri söz konusuymuş, yani Tarık'ın isteği bizim için önemli değil diyorlar.

İshak + Şener şart o zaman, başka türlü olmuyor.

Yeri değil ama Beşiktaş yine tüm ödüllere ambargo koymuş asdfghşk :D

BrpUhejCYAAiAeu.jpg

Böyle bir adamdir Prandelli. Irkci köpeklere kapak olsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=J3mhLYFo2Zw[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt