Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdiden taraftarın yedirmeye niyetinin olmaması da güzel.bu adamla güzel bi gelecek kurabiliriz.

Es-Es Başkanı Mesut Hoşcan, "Tarık'ı ancak değerini bulduğunda bırakırız, 3 büyükler dışında yurt dışından da talipler var" şeklinde konuşmuş ntvspor'a. Kulübün menfaatleri doğrultusunda da demiş, senaryo yazılıyor yavaş yavaş, belli nereye verecekleri. UEFA'ya da gidemiyorlar, zararı karşılayacak kulüp belli.

Bize vermeyecekler yine. Çalım falan da derler.

Bizimkiler de teklif yapsın kabul etmiyorlarsa, vazgeçtik diyip kapatsınlar konuyu. Kulübün menfaatleri söz konusuymuş, yani Tarık'ın isteği bizim için önemli değil diyorlar.

İshak + Şener şart o zaman, başka türlü olmuyor.

Bunlara en güzel cevap başkanın çıkıp : "adı şaibelerle anılan ve ceza alan kluplerden artık transfer yapmayacağız" demesi olmalıdır.

Sent from my iPad using Tapatalk

Prandelliyle çok aydınlık günler bizi bekliyor. Floryaya önem veren,Oyuncular ilişkisi Baba-Ogul gibi olan bir hoca gibi bir izlenimi var. Birde göze hoşgelen top oynatırsa arkana yaslan izle.

Fazla övmeyin su adami. Sonu Mancini gibi olur sonra..(Allah korusun)

Ben tamemen neutral bakiyorum bu ise. Prandelliyi destekliyorum, insallah Sampiyon yapar bizi. Ama yinede fazla ucmamak lazim, Prandelliyi de sadece bir insan, ilk kez yurt disina cikiyor, Avrupa Tercübesi yok, Yabanci sinniri var, yeni bir kultür, büyük baski vs vs vs.

Insallah hersey istedigmiz gibi olur. Arkasindayiz PRANDELLI.

Uzun vaadede bende ümitliyim hocadan.

Ama kimse hemen başarı beklemesin, sabır göstermeye öğrenelim birazda.

Hemen başarı gelirse ne güzel tabiki.

Ama bırakalım 4-5 sene kalsın bir hoca artık takımın başında.

Bakalim Umut Gündogan'e nolacak, Mancininin kadronsuna girmedi umarim Prandellide sans bulur

Fazla övmeyin su adami. Sonu Mancini gibi olur sonra..(Allah korusun)

Ben tamemen neutral bakiyorum bu ise. Prandelliyi destekliyorum, insallah Sampiyon yapar bizi. Ama yinede fazla ucmamak lazim, Prandelliyi de sadece bir insan, ilk kez yurt disina cikiyor, Avrupa Tercübesi yok, Yabanci sinniri var, yeni bir kultür, büyük baski vs vs vs.

Insallah hersey istedigmiz gibi olur. Arkasindayiz PRANDELLI.

İtalyan tucheli aldık övücez tabi

Hesap Makinesi

Full destek Tam destek zamani :ka19:

Reklam - Aydın Denge Gazetesi endoğan adiliden sonra oğuzhan da çalışıyomuş.helal olsun.endoğan ve oğuzhan bilhassa çok çalışmalı.
vOHhEnYqgFfVrGbvGDQKoZQMsrJyTJRhqNebfsPmxTMGsRCfiNOfUSLuTPesZYyQ_thumb.jpg

Yeni sezona formda girmek için hazırlıklara erken başladığını belirten Galatasaray’ın 19 yaşındaki Aydınlı orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar, “Hayalim Galatasaray’da oynamaktı. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluyum. Sıradaki hayalim çok çalışıp, Galatasaray’da uzun yıllar kalıcı olmak” dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt