Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci mevzusu niye böyle abartildi anlamadim. Gidecek yabancilar 1 kisi haric belli.

Dany: Asla Galatasaray seviyesinde olamayacak bir futbolcu. Kesinlikle gönderilir.

Eboue: 1 sezon önceden veda etmeliydik. Eboue bu sene hicbir sey yapmadi, kesinlikle gönderilir.

Hajrovic: Bunu söylemeye bile gerek yok.

Ontivero: Bunu da hangi menajer bize itelediyse tebrik ediyorum. Oralara buralara kiraya gider sözlemesi bitene kadar.

Amrabat: Diger 4'üne göre biraz futbolcu tipi var. Olympiakos ve ispanyol kulüpleri talipti kendisine. Bizim oyuncumuz degil, satariz.

Chedjou: Belirsiz tek isim. Yüksek maliyeti sebebiyle göndermeden stoper transfer edemiyoruz, gönderemezsek stoper transferi yatar.

Olcan ilk sezonda 1,7, ikinci Sezonda 1,8 , ücünü 1,9 ve 4cü sezonda 2 Milyon euro kazancak.

-> KAP -> Yarin.

Valla bilmiyorum nerden buluyorsun bu italyanlari, ama benim buldugum italyanlar tam aksini söylüyorlar. Milli takima yeniden hayat verdi, "umarim gelecek teknik direktör Prandelli'nin isini biraktigi yerden devam ettirir" falan diyorlar

transfermarkt.de alman forumda ITALYAn taraftar bunlar prandelliyi cok eleştiriyorlar..

Harbi gün boyu o eleştirdi şu bunu dedin bir huzur verinde adam akıllı takılalım şu forumda yahu. Adam yeni gelmiş eleştiri eleştiri derdiniz ne yahu sizin çıkın bir hava falan arada.

Muslera sabri----semih----balta----tarık olcan----melo----selçuk----telles burak----şino

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben yeni teknik direktörümüzü çok beğendim.Özellikle gençlere şans tanıması güzel.Koray dışında en az 1 genç topçumuzun çıkış yapacağını düşünüyorum.Olcan'ı da aldık.Sırada gönderilmesi gerekenler var.

Olabilir. Her tekinik direktör gibi, begenen de begenmeyen de var. Gerçekten yillik 2.2M alacaksa fena degil, 4M falan diyorlardi basinda

Fiyat konusunda her yerde yanlış bilgiler var.Sabah bi yerde İtalya'dan 1.5m aldığı söyleniyordu 2.87m alıyormuş.Ali Naci de 4.5m doğru değil dedi.Heralde 3-3.5m gibi rakam olucak.Bu da gayet doğal

nuri yavas yavas senin yönetimin icinden oldugunu düsünmeye basladim nasilda bu kadar detayli bilgileri bilebiliyorsun:D

haha bazen aliyorum da ali kardesimiz twitter de o dediyse dogrudur zaten

bu arada bu aksam bile gelebillir aslinda cünkü imzalar atildi, ama yarin gelir büyük ihtimalle...

---------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------

-----Tarik Camdal--------------------Semih---------------------Koray-----------Telles------------

------------------------------Felipe Melo-------------------Selcuk Inan-------------------------------

--------Olcan---------------------------------Sneijder-------------------------------Bruma-------------

-----------------------------------------------Burak Yilmaz-------------------------------------------------

Böyle oynatsin Takimi baska bir sey yapmasin, en büyük hata yine kadrola oynamak olur..Macinin yaptigi gibi her Mac farkli 11.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt