Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Vallah Liverpooldan defansci almak pek mantikli gelmiyor bana.
Bu sezon 50 gol yediler (Avrupada oynamadilar!)
Bu sezon 50 gol yediler (Avrupada oynamadilar!)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bence de ujfa stilinde stoper lazım ama Agger olur aslında . Uzaktan iyi şut atar , solaktır , iyi oyun kurar , iyi kademeye girer ama Ujfalusi tipinde stoper lazım takıma . O da zor maalesef .
Trabzonspor @www_trabzonspor 6 dk.Bana Sorarsaniz Doria Gelecegin Silvasi deniliyor.Tas gibi stoper.Doria Ujfalujiyi aratmaz.Doria Alinmasini isterim bende.
doğru haber ise salih uçan 2 sene sonra bizde olabilir.
Kayseri_38 tarafından retweetlendi
Trabzonspor @www_trabzonspor 6 dk.
Ne kadar doğrudur bilmiyoruz ama çikan haberlere göre. !! Salih Uçan: Fenerbahçe'den Başkan şike yaptiği için ayrildim.
Aç
Ne kadar doğrudur bilmiyoruz ama çikan haberlere göre. !! Salih Uçan: Fenerbahçe'den Başkan şike yaptiği için ayrildim.
Aç
Ben de çok isterim ama en az 15 m euro istiyorlar . Zaten transfer bütçemiz 15 m euro . Sadece bir oyuncuya vermek doğru olmaz o parayı . Keşke başımızda şeyh falan olsaydı da alsaydık![]()
Aç
Kardes Bizim sikintimiz Elimizde kotu oynayanlarii satsak 15 milyon elde ederiz alalim bence inan kadromuzda cok Bos adam var yollanmali onlar.Yada Eksik bolgeler icin Yerli takasinda kullaniriz Parayida defansa harcariz daha iyi olur.
kaan baysal valizini toplamış.