- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Bu sene nöbet rezalet ya![]()
Onur avatarı değiştirmişsin kanka tanıyamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene nöbet rezalet ya![]()
![]()
Gel ulan Manyak Herif.
Renktaslar yeri degil biliyorum ama dun kpss ye girdim daha dogrusu sinav bana girdi hele o tarih sorulari mahvetti dersane denemelerinde 89 puan yapiyordum buyuk bir hevesle girdim sinava ama suan tum umidimi kaybettim moralim sifir bundan sonra ne yaparim onu da bilmiyorum basinizi agrittigim icin ozurr dilerim ins kizmassiniz
Renktaslar yeri degil biliyorum ama dun kpss ye girdim daha dogrusu sinav bana girdi hele o tarih sorulari mahvetti dersane denemelerinde 89 puan yapiyordum buyuk bir hevesle girdim sinava ama suan tum umidimi kaybettim moralim sifir bundan sonra ne yaparim onu da bilmiyorum basinizi agrittigim icin ozurr dilerim ins kizmassiniz
Muslera satılırsa Onur 9.5a alınacakmış Sportürkte söylendi bugün
Onur avatarı değiştirmişsin kanka tanıyamadımnöbet harbi rezilötesi bu yıl, hiç bu kadar kepaze olmamıştı..
Beyler,bu osvaldo nasil bir topcu?stili kime benziyor?