Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pablo%20Osvaldo%20of%20AS%20Roma.jpg

Gel ulan Manyak Herif.

manken gibi topçu tu tu tu maşallah gelsin yeni kewell'ımızı olsun bayan taraftar çekeriz tribüne ehehehe

Renktaslar yeri degil biliyorum ama dun kpss ye girdim daha dogrusu sinav bana girdi hele o tarih sorulari mahvetti dersane denemelerinde 89 puan yapiyordum buyuk bir hevesle girdim sinava ama suan tum umidimi kaybettim moralim sifir bundan sonra ne yaparim onu da bilmiyorum basinizi agrittigim icin ozurr dilerim ins kizmassiniz

Renktaslar yeri degil biliyorum ama dun kpss ye girdim daha dogrusu sinav bana girdi hele o tarih sorulari mahvetti dersane denemelerinde 89 puan yapiyordum buyuk bir hevesle girdim sinava ama suan tum umidimi kaybettim moralim sifir bundan sonra ne yaparim onu da bilmiyorum basinizi agrittigim icin ozurr dilerim ins kizmassiniz

Geçmiş olsun. Hiç bir zaman vazgeçme.;)

Sen Galatasaraylısın,savaşmaya,mücadeleye devam.

Renkdas herkes cok zorlanmis tarihte. O yuzden canini sıkma. Onemli olan puan degil siralama zaten.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biraz müzik dinleyelim. Bugün keyfim yerinde. Isterseniz size Zeybek de oynayabilirim :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7e7h0HzQv-M[/media]

Osvaldoya gerek yok forvet arkası -kanat forvet gibi oynayabilen fizik gücü yüksek ofansif adam lazım bir de mevlüt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt