Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah Liverpooldan defansci almak pek mantikli gelmiyor bana.

Bu sezon 50 gol yediler (Avrupada oynamadilar!)

Aynen bence de ujfa stilinde stoper lazım ama Agger olur aslında . Uzaktan iyi şut atar , solaktır , iyi oyun kurar , iyi kademeye girer ama Ujfalusi tipinde stoper lazım takıma . O da zor maalesef .

Bana Sorarsaniz Doria Gelecegin Silvasi deniliyor.Tas gibi stoper.Doria Ujfalujiyi aratmaz.Doria Alinmasini isterim bende.

Bana Sorarsaniz Doria Gelecegin Silvasi deniliyor.Tas gibi stoper.Doria Ujfalujiyi aratmaz.Doria Alinmasini isterim bende.

Ben de çok isterim ama en az 15 m euro istiyorlar . Zaten transfer bütçemiz 15 m euro . Sadece bir oyuncuya vermek doğru olmaz o parayı . Keşke başımızda şeyh falan olsaydı da alsaydık :D

doğru haber ise salih uçan 2 sene sonra bizde olabilir.

Kayseri_38 tarafından retweetlendi

Trabzonspor ‏@www_trabzonspor 6 dk.

Ne kadar doğrudur bilmiyoruz ama çikan haberlere göre. !! Salih Uçan: Fenerbahçe'den Başkan şike yaptiği için ayrildim.

Ya ne alakası var ? Kaynak desen yok mantık desen yok . Aziz'in şike yaptığı 2012 yılında tescil edildi daha yeni mi anlamış şikeci olduğunu ? Uydurma bir haberdir . Hem böyle dediyse illa bir yerden duyulurdu . O yüzden itibar etmeyelim .

Ben de çok isterim ama en az 15 m euro istiyorlar . Zaten transfer bütçemiz 15 m euro . Sadece bir oyuncuya vermek doğru olmaz o parayı . Keşke başımızda şeyh falan olsaydı da alsaydık :D

Kardes Bizim sikintimiz Elimizde kotu oynayanlarii satsak 15 milyon elde ederiz alalim bence inan kadromuzda cok Bos adam var yollanmali onlar.Yada Eksik bolgeler icin Yerli takasinda kullaniriz Parayida defansa harcariz daha iyi olur.

Kardes Bizim sikintimiz Elimizde kotu oynayanlarii satsak 15 milyon elde ederiz alalim bence inan kadromuzda cok Bos adam var yollanmali onlar.Yada Eksik bolgeler icin Yerli takasinda kullaniriz Parayida defansa harcariz daha iyi olur.

Valla elimizdekileri satsak bile o kadar edeceğini sanmıyorum . Hepsi de boş beleş oyuncular yani . Biz çok para veriyoruz onlara o ayrı .

Ah be keske nuri ile ardayi alma imkanimiz olsa. Selcukun formuna mecbur kalmasak. Arda kontenjan bosaltip brumayi oynatabilsek.

---------osvaldo-----------

Arda----sneijder----bruma

------melo------nuri--------

Telles-------------------tarik

---------semih---koray------

------------muslera-----------

Ligdede burak oynar osvaldo yerine. Olcan girer bruma yerine fln.

Arda+nuri+ korayin tutmasi ne güzel olurdu .

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Kaan Baysal hayırlı olsun ;

a949867e0bf911e3b96122000aa802d9_7.jpg

10448916_399352313536307_517071353_n.jpg

Br4TMAmCIAAJUAn.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt