Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna göre Semih'in değeri 25 milyon euro.

Alman Lobisi iste. Wolfsburg'ta oynayan Rodriguez 25 Milyon mis...Almanlar kendi ligde oynayan oyunculari inanilmaz fiyatlar veriyor. Skandal resmen..

Türkler (Transfermarkt.com.tr) iste hep korkuyor: "Bizim Ligimiz iyi degil bu yüzden Semih sadece 8 Milyon" falan diyorlar.

Alman Lobisi iste. Wolfsburg'ta oynayan Rodriguez 25 Milyon mis...Almanlar kendi ligde oynayan oyunculari inanilmaz fiyatlar veriyor. Skandal resmen..

Türkler (Transfermarkt.com.tr) iste hep korkuyor: "Bizim Ligimiz iyi degil bu yüzden Semih sadece 8 Milyon" falan diyorlar.

Yoo ben gereken değeri veriyorum.Semih bana göre 25 milyon euro.

Rodriguez cok kaliteli bir sol bek. 25 milyon euro rahat eder.

Almanya Liginde 5 gol, 9 assistle, mac basina 2.3 mac basi gol pozisyona dönüsen pasla oynamis, adam eksilten, oyunun 2 yönünde de cok iyi olan bir sol bek. Yasida 21.

Kaleci; Muslera, Transfer, Altyapıdan kaleci

Defans; Veysel, Transfer (sağbek) Semih, Koray, Transfer (Yabancı stoper), Hakan, Alex, Transfer (Solbek)

Ortasaha; Selçuk, Melo, Yekta, Hamit, EmreÇ, Umut Gündoğan, Sneijder, Olcan, Bruma, Aydın, Amrabat, Sinan,

Forvet; Burak, Transfer (Yabancı) Umut, Berk İsmail

Gibi bi kadro kalacak heralde sezon başında.

Kadroya bakınca tek alternatifsiz adam Melo gibi. Aytaç belki bu yüzden düşünülüyor.

bizim as futbolcular neden idmana katılmamıs?

Kadroya bakınca tek alternatifsiz adam Melo gibi. Aytaç belki bu yüzden düşünülüyor.

Emre Çolak gönderilip Aytaç alınabilir mesela. Emre ve Umut Gündoğan'dan birisi gereksiz duruyor. Ama Aytaç'ın sakatlık durumuna bağlı nasıl döndüğüne iyi bakmak lazım.

Muslera-Eray-Alperen

Veysel

Semih-Hakan-Koray-Chedjou

Telles

Selçuk-Melo-Yekta-Furkan-Umut G.

Sneijder-Emre Ç.

Olcan-Hamit-Aydın

Bruma-Amrabat-Oğuzhan-Sinan G.

Burak-Umut-Berk

Şimdi bile 26 kişi var kadroda. Sağ beke Tarık, sola İshak gelirse 28 oluyor. Orta sahadan adam gitme ihtimali bir hayli yüksek

Rodriguez cok kaliteli bir sol bek. 25 milyon euro rahat eder.

Almanya Liginde 5 gol, 9 assistle, mac basina 2.3 mac basi gol pozisyona dönüsen pasla oynamis, adam eksilten, oyunun 2 yönünde de cok iyi olan bir sol bek. Yasida 21.

Kardesim, ben Bundesliga dan her maci takip ediyorum, bana göre Caner Erkin bu sezon Rodriguez dan kötü degildi. Rodriguez biraz fazla overrated.

Bu Sezon iyidi ama cok ucmuslar yine Almanlar. Bana göre biraz fazla 28 Milyon €. Alaba hem Bundesliga da hem Sampiyonlar Liginde 3-4 Sene müthis oynuyor deger 35 Milyon...Rodriguez ne Sampiyonlar Liginde oynmais, nede Sampiyonlar Liginde. 13-15 Milyon taman da, 28 biraz fazla bana göre.

Tam listesi var mı kamp kadrosunun?

ismail çipe

alperen uysal

eray işçan

veysel sarı

semih kaya

koray günter

emrecan coşkun

emre tosun

alex telles

yekta kurtuluş

emre çolak

hamit altıntop

umut gündoğan

hüseyin altuğ taş

furkan özçal

berk yıldız

birhan vatansever

oğuzhan kayar

sinan gümüş

nordin amrabat

armindo bruma

berk ismail ünsal

umut bulut

+ melo,chedjou?,sneijder,muslera

+ hakan başta, selçuk inan, burak yılmaz, olcan adın , aydın yılmaz?

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt