- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bir Kazik daha: Lucas Ontivero.
Para gercekten cok güzel cöpe atiyoruz.
GERÇEKTEN LEŞ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Kazik daha: Lucas Ontivero.
Para gercekten cok güzel cöpe atiyoruz.
Emre Çolak gönderilip Aytaç alınabilir mesela. Emre ve Umut Gündoğan'dan birisi gereksiz duruyor. Ama Aytaç'ın sakatlık durumuna bağlı nasıl döndüğüne iyi bakmak lazım.
Ben Emre'yi tutar Umut'u gönderir Melo'nun alternatifi olacak bir DMC alırım. Aytaç olur bu veya alamancı olur bilemem.
Uzun bir aradan sonra aslında takımda ciddi kanat rotasyonu gördüm.
Olcan-Bruma-Amrabat-Aydın-Telles-Hamit-Emre gerektiğinde kanat oynyabilecek adamlarla beraber fena değil.
demin cok güzel kebap yedim
Töre için devreye girebilirmişiz diyollar
Tarık+ Töre gelsin + yabancı stoper. Daha transfere gere yok.
Bide yabancı forvet alalım be. Samaras daha biyere imza atmadıysa olabilir aslında. Yedek kalmayı da sorun etmez. Yeni Elmander olur bizde.
Kamp kadromuz hala çöp kayniyor. 8 10 adam gitti deniyor ama su kamp kadrosundan da en az 8 10 adam daha ayrilmali.
Kardesim, ben Bundesliga dan her maci takip ediyorum, bana göre Caner Erkin bu sezon Rodriguez dan kötü degildi. Rodriguez biraz fazla overrated.
Bu Sezon iyidi ama cok ucmuslar yine Almanlar. Bana göre biraz fazla 28 Milyon €. Alaba hem Bundesliga da hem Sampiyonlar Liginde 3-4 Sene müthis oynuyor deger 35 Milyon...Rodriguez ne Sampiyonlar Liginde oynmais, nede Sampiyonlar Liginde. 13-15 Milyon taman da, 28 biraz fazla bana göre.
Bu aralar gelebilecek en güzel haberlerden birisi de Eray İşcan'ın gönderilmesi olur.