Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize alves tarzı adam lazım.

Tuttuğunu geçirmeyecek hırslı defansı çevirecek biri.

Yaş olarak da yaşlı olmaması oyundan düşmemesi için önemli.

Böyle bir oyuncuya iyi bir para verilir. Ujfadan sonra defansımızı nasıl toparlayamadık düşünün.

Gol atıyorsun ama yediğin saçma sapan gollerden bir önemi kalmıyor.

100 milyon €uroluk hücum hattın olsa ne olacak.

Defansta semih-dany mi kurtaracak (:

3 Puan - Yine, yeni, yeniden Sinan Bolat

Yedek kaleci için iyi olur diye düşünüyorum. Küçük bir meblağa alınabilir rahatlıkla.

Ufuk Ceylan , Aykut Erçetin ile yollar ayrıldı zaten , Eray İşcan'a da kapıyı gösterip , Muslera , Sinan ve İsmail Çipe / Alperen Uysal'dan birini de dahil edip güzel ve yeterli bir kaleci rotasyonu oluşturulabilir fakat Sinan'ın da formda tutulması gerekli Türkiye Kupası maçları ile olsun , STSL'de rahat geçilecek içeride maçlarda olsun bizi yabancı sınırı konusunda da rahatlatacaktır yer yer rotasyonda şans bulması.

Transfermarkt Alman'ların sitesi değil mi?

Tamam Bundesliga önemli bir lig ama moderatörler çok abartıyor fiyatları.

Ben genelde Almanya'dan futbolçu bakarken fiyatlarına dikkat i etmiyorum.

Ayrıca Gökhan Töre için devreye girersek gerçekten çok iyi olur , yerlilerimiz baya kaliteli duruma gelir diye düşünüyorum.

Sezonun en iyi iki yerli kanat oyuncusunu kadromuza katmış oluruz , şöyle bir sıralama yaparsak ve Hakan Çalhanoğlu'nu da kanat olarak saymazsak ;

1 - Arda Turan

2 - Olcan Adın

3 - Gökhan Töre

Şeklinde bir sıralama oluşur bence sizce ?

Bu nasıl bir üslup:

Başarı hedeflenen Şampiyonlar Ligi için liste de bu durumda Aydın dahil en fazla 23 futbolcudan oluşur. B listesine de yazılabilecek Emre Can Coşkun gibi isimlerle listeyi şişirip kendilerini kandırabilirler. Mevcut yabancı sınırlamasıyla yerli futbolcular iyice değerlenmişken, elden çıkarılması gereken bunca yabancı varken, oynatılmadığında ya da hiç alışık olmadığı yerde oynatıldığında sorun çıkarmayan hem de kulüpte yetişmiş kontenjanında kullanabildiğin kaptan mı ilk vazgeçilen isim olacak?

Galatasaray’ın yakında kulüpte yetişmiş futbolcu bulma sıkıntısı yaşaması bekleniyordu. Ama bunu kendi ayağına kurşun sıkarak yapması sürpriz olacak.

yuh be bir de töre'yi mi alacaz?

pardon ama para mi basiyoruz?

kadro siskinligini gectim kadro patladi resmen

bu gidisle bizim mali durum da patlayacak

Eray bizim seviyemizde değil asla zaten de, Ufuk ile Aykut da gitti, kim alınabilir ki.

Ben Sinan Bolat'ı da çok tutmuyorum.

Ben Ufuk'u 3. kaleci bile olsa tutmalıydık diye düşünüyorum. Ayrılığında başka nedenler yoksa tabi.

Alt liglerde filan gelen yetenekli genç kaleci bulalım. Bizim ülkede kaleci yetişiyor.

Bu nasıl bir üslup:

Başarı hedeflenen Şampiyonlar Ligi için liste de bu durumda Aydın dahil en fazla 23 futbolcudan oluşur. B listesine de yazılabilecek Emre Can Coşkun gibi isimlerle listeyi şişirip kendilerini kandırabilirler. Mevcut yabancı sınırlamasıyla yerli futbolcular iyice değerlenmişken, elden çıkarılması gereken bunca yabancı varken, oynatılmadığında ya da hiç alışık olmadığı yerde oynatıldığında sorun çıkarmayan hem de kulüpte yetişmiş kontenjanında kullanabildiğin kaptan mı ilk vazgeçilen isim olacak?

Galatasaray’ın yakında kulüpte yetişmiş futbolcu bulma sıkıntısı yaşaması bekleniyordu. Ama bunu kendi ayağına kurşun sıkarak yapması sürpriz olacak.

CL'de son iki yılda 4 maç, kariyeri boyunca 16 maç oynayan adam için mi yazılmış bütün bunlar? Gören de Sneijder altyapımızdan çıkmış da onu kesiyoruz sanacak. Oynadığı tüm maçlarda da toplam 2 asisti varmış. Cidden ayağımıza sıkmışız da haberimiz yokmuş.

bu kadar yanlis bir transfer planlamasi olamaz ya

ama bunda hepimizin sucu var!

2. sezon da nokta atis yapip bir sol bek ve kanat almak yerine "taraftar cildirdi drogba'yi istiyor" ve "sneijder sneijder" cigliklari yüzünden adam gibi dengeli bir kadro kur(a)madik

fb rakibin oyununu bozmada iyi,, defansif acidan güclü 3 tane ön liberoyla oynadiğindan stoperlerin ağir olmasi, beklerin defanslarinin zayif olmasi, bizim ligin seviyesinde pek belli olmuyor. Güclü bir rakibe karsi, o defans cok zor durumlara düser. Ortasahalari yaratici oyuncu eksikliği cekiyordu ama bu acidan cok faydaliydi.

22-23 kisilik bir kadro ve As takima monte edilecek 3-4 genc oyuncu bence yeterli olur.(İlerde Berk, ortasahada Sinan ve Birhan, defansta Emre gibi) Bu anlamda Aydin da gönderilmeli. Umut yada Emreden birisi tercih edilmeli. Diğer yabancilari da satin alma opsiyonuyla kiralamak en mantiklisi. Astori icin takas olabilir. Astori gelmeyecekse, Palettaya bonservis ödemektense Zapatanin kiralanmasini tercih eder.

Yepes 33-34 falan olsaydı keşke. Adam hala fit hala toparlayıcı göründü DK'da bu yaşta bile. Taraftar ve medya baskısı olmayacağını bilsem bu yaşta bile isterim.

Bu nasıl bir üslup:

Vay Serafettin Kardes, iyi aksamlar naber? :)

Olcan Adin icin bir review yaptin mi? Sneijder 86lik olacak mi? :p

Umarim Sinan Gümüs bir kac kez izleycegiz ve 90 Pace falan alir, Videolarda cok hizli gözükiyor, bakalim...

Bazilar Robben den daha hizli diyor..

Bruma,Telles,Melo,Sneijder,Nando. Olcan de RM olsa ve saglam bir overall alsa, seneye cok iyi bir Takimiz Fifade.. Birde Amrabat var, Malaga'da fena degildi ama Paceyi düsmüsler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt