Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay Serafettin Kardes, iyi aksamlar naber? :)

Olcan Adin icin bir review yaptin mi? Sneijder 86lik olacak mi? :P

Umarim Sinan Gümüs bir kac kez izleycegiz ve 90 Pace falan alir, Videolarda cok hizli gözükiyor, bakalim...

Bazilar Robben den daha hizli diyor..

İyi akşamlar.

Olcan için yaptım. Sneijder için bilemeyeceğim editör herhalde tatilde 2 aydır cevap alamıyorum doğru düzgün. Sinan Gümüş önce kendini ispatlasın. Robben kadar topla hızlı giden oyuncu bir elin parmağını geçmez. Ben açıkçası hiç birşey beklemiyorum Sinan'dan inşallah yanılırım.

İyi akşamlar.

Olcan için yaptım. Sneijder için bilemeyeceğim editör herhalde tatilde 2 aydır cevap alamıyorum doğru düzgün. Sinan Gümüş önce kendini ispatlasın. Robben kadar topla hızlı giden oyuncu bir elin parmağını geçmez. Ben açıkçası hiç birşey beklemiyorum Sinan'dan inşallah yanılırım.

Kardes, Olcan icin bir kaz tane detay verebilirmisin? Pace,Shoot falan nasil? Tskler ... Dogru...ama belki sansliyiz ve Sinan bir patlama yapacak. Umarim kendisi bir kac kez görecegiz, Umut'tan kötü degildir, Adamda en azindan Dynamik,Hiz,teknik var..

Ben Ufuk'u 3. kaleci bile olsa tutmalıydık diye düşünüyorum. Ayrılığında başka nedenler yoksa tabi.

Alt liglerde filan gelen yetenekli genç kaleci bulalım. Bizim ülkede kaleci yetişiyor.

Ufuk yedekken bile sakatlanıyordu 3. kaleciye muhtaç kalıyorduk, büyük ihtimalle kendisine iyi bakmadığı için gönderdi Taffo.

Millet burda verilen maaşları sorgularken Madrid,Barça,Monaco,Psg,Chelsea,City ortalığı darma duman ediyor.100 milyonlar,95 milyonlardan bahsediyorlar.

Ayrıca Gökhan Töre için devreye girersek gerçekten çok iyi olur , yerlilerimiz baya kaliteli duruma gelir diye düşünüyorum.

Sezonun en iyi iki yerli kanat oyuncusunu kadromuza katmış oluruz , şöyle bir sıralama yaparsak ve Hakan Çalhanoğlu'nu da kanat olarak saymazsak ;

1 - Arda Turan

2 - Olcan Adın

3 - Gökhan Töre

Şeklinde bir sıralama oluşur bence sizce ?

Bruma, Töre, Olcanla 3 iyi kanat oyuncumuz olur gelirse harika olur bence.

Müthis degil ama fena da olmayan birisi.

Keske..Ama Türkiyde mümkün degil, bugünkü Zamanda para olmadan sifirsin. Avrupada basari zor...

Ben endüstriyel futbola karşıyım . Ha takımımın başarılı olmasını sonuna kadar isterim ama başarıdan çok daha önemli Galatasaray . Biz sevinmek için sevmedik bu takımı . 1-2 tane teneke alacak diye Galatasaray karakterini , duruşunu bozmaz . Galatasaray Türk'lerin ve en önemlisi halkın takımıdır .

[attachment=11711:uploadfromtaptalk1405117858663.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1405117836742.webp
    uploadfromtaptalk1405117836742.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 231
  • uploadfromtaptalk1405117845871.webp
    uploadfromtaptalk1405117845871.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 219
  • uploadfromtaptalk1405117851962.webp
    uploadfromtaptalk1405117851962.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 254
  • uploadfromtaptalk1405117858663.webp
    uploadfromtaptalk1405117858663.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 255
battik biz beyler...

cok para harciyoruz...

bir de hijarovic'in tazminati cikarsa kesin batariz.

Töre kesinlikle alınmalı. bide arkadaşlar şu battık bittik mahfolduk gibi şeyler yazmayın, daha adamakıllı bi Olcanı aldık.

Amrabat ve Chedjou Rusya Ligine uygun isimler ama yönetim sanirim basindaki haberlerden sonra Töreden vazgecti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt