Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onca zaman yazmadın ya adım gibi emındım tüm yazıyı okuyup her bır cumleyı tek tek kendine orumladığına.

edit ayrıca

"

En uyuz olduğum şeyler

Hor görülmek

Haksızlığa uğramak

Başarılı olacağıma inanacağım bir işi başaramamak (Eurovision ve müzik takıntım örnektir sanırım)

Birilerine haksızlık yapıyor olmak"

ben bayılırım bunlara halbuki

Onlar herkeste ortak özellik sayılır zaten. :)

Ama bazısı daha az kafaya takar, pat diye defterden siler bunu yapanları.

Ben de öyle işlemiyor.

Acaba ben mi hatalıyım burada, bana niye böyle davrandı karşımda kişi gibi şeylere çok takıp depresyona kadar gidebiliyor zaman zaman. Hiç kimse ile de bunları paylaşamıyorum genelde böyle anlarda, milletin kafasını şişirmemek için sonra daha da çekilirim hep kabuğuma.

Lucien Favre veya Michel Preud'homme gelsin. Her ikisi de, elindeki kadrolara rağmen büyük başarılar kazandı.

Perşembe

1989

00.48.19 suları

böyle bişey çıktı

astroKelt.gif

ÇAM AĞACI BURCU

Çam Ağacı (özel)- iyi anlaştığı insanlarla arkadaşlık yapmayı sever, sağlıklı, hayatını nasıl rahat hale getireceğini çok iyi bilir, çok aktif, doğal, iyi bir arkadaş ama arkadaş canlısı değil, çok çabuk aşık olur ama aşk ateşi çabuk söner, güvenilir ve pratik.

böyle bişey çıktı

astroKelt.gif

ÇAM AĞACI BURCU

Çam Ağacı (özel)- iyi anlaştığı insanlarla arkadaşlık yapmayı sever, sağlıklı, hayatını nasıl rahat hale getireceğini çok iyi bilir, çok aktif, doğal, iyi bir arkadaş ama arkadaş canlısı değil, çok çabuk aşık olur ama aşk ateşi çabuk söner, güvenilir ve pratik.

:DD:DD:DD celtic astrolojisi bu

böyle bişey çıktı

astroKelt.gif

ÇAM AĞACI BURCU

Nereden baktın buna Osman. Ayrıca Sergen ile aynı yer ise benim ki çok uzundu, bu çok kısa olmuş. :)

07-04-91 15:30 civarı banada bakın lan

DAĞ KÜLÜ AĞACI BURCU

Dağ Külü Ağacı (Akıl)- Uyumlu, sevecen, bencillikten uzak ancak benmerkezci, bağımsız, sorumluluk sahibi, karmaşık, hassas, güvenilir. Beraber olduğu kişiye düşkünlüğü ve gelecek kaygıları sebebiyle kendini bile unutabilir. Asla aldatmayacağı gibi ihaneti de asla affetmez. Sonuna kadar sever ve partnerinden de aynını bekler. Özel hayatına ve sorumluluklarına verdiği öncelik nedeniyle tam bir "Evlenilecek kişi" dir.

nadir bir burç Aydın değerini bil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt