- 27 Ocak 2010
- 59.396
- 31.011
- 3.523
ufukta şampiyonluk görünüyor mu eurovision için sor bakalım
cevabı vermış. "herzamankınden daha hırsılıyım ohohoooo benım hayallerım dunyalardan da buyuk" demeye getirmiş
taktı kafaya 4. şampiyonluğu alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ufukta şampiyonluk görünüyor mu eurovision için sor bakalım
fal için sıraya girmen gerek:encouragement:
onca zaman yazmadın ya adım gibi emındım tüm yazıyı okuyup her bır cumleyı tek tek kendine orumladığına.
edit ayrıca
"
En uyuz olduğum şeyler
Hor görülmek
Haksızlığa uğramak
Başarılı olacağıma inanacağım bir işi başaramamak (Eurovision ve müzik takıntım örnektir sanırım)
Birilerine haksızlık yapıyor olmak"
ben bayılırım bunlara halbuki
aç şu başlığı cıdden ıyı muhabbet döner
sergo ile astrofal geceleri olsun.ama açmam:dispirited:,başkası açsınD
sergo ile astrofal geceleri olsun.ama açmam:dispirited:,başkası açsınD
olm sen yorumlycan baskası neden acsın. aç naz etme ıste. bak Alpayın pek cok olyını bılmısın. ac konusalım. daha sırada serkan var
söz açıcam ama bikaçgün durak,teknik direktör gelsin de açarız![]()
ya bi git yaaa
serkan kaçta doğdun ?
27 ağustos
Perşembe
1989
00.48.19 suları
böyle bişey çıktı
![]()
ÇAM AĞACI BURCU
Çam Ağacı (özel)- iyi anlaştığı insanlarla arkadaşlık yapmayı sever, sağlıklı, hayatını nasıl rahat hale getireceğini çok iyi bilir, çok aktif, doğal, iyi bir arkadaş ama arkadaş canlısı değil, çok çabuk aşık olur ama aşk ateşi çabuk söner, güvenilir ve pratik.
böyle bişey çıktı
![]()
ÇAM AĞACI BURCU
Çam Ağacı (özel)- iyi anlaştığı insanlarla arkadaşlık yapmayı sever, sağlıklı, hayatını nasıl rahat hale getireceğini çok iyi bilir, çok aktif, doğal, iyi bir arkadaş ama arkadaş canlısı değil, çok çabuk aşık olur ama aşk ateşi çabuk söner, güvenilir ve pratik.
07-04-91 15:30 civarı banada bakın lan
07-04-91 15:30 civarı banada bakın lan
gerek yok, içimiz kararmasın gece gece