Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman kardes bir iki senede hoca degistiricez. 70 yasindaki adamlarin pesinden gidicez. her mac ayni kadro ayni taktik olayini onemli zannedicez. altyapi umurumuzda olmayacak. amrabata 8, yigit salihe 3er vermeye devam edicez. ya allah bismillahi taktik zannedicez. $ikecilerle sacma sapan dorduncu yildiz muhabbeti yapicaz. vs. vs.

eger buysa istedigimiz vizyon eyvallah.

sahsen ben bu duzenin degismesi taraftariyim ve unal aysalin bu duzeni degistirebilecegini dusunuyorum. dusunmek istiyorum.

ünal aysal'da değiştiremez çünkü kulüp içinden ve taraftar kısmından adama çok yükleniyorlar. herif gelmiş 70 yaşına daha fazla dayanamaz bence. ilk geldiğinde arka arkaya kap mevzuları patlamıştı hatırlarsın belki, millet o olayda bile nasıl eleştirmişti adamı. neymiş rezillik miş. neyse müdür türk aklı biraz farklı çalışıyor. mesela aziz yıldırım'ı başarılı görüp aysal'ı başarız olarak gören çok adam var. fakat baktığında aysal aslında aziz'den her konuda üstün ama medya dayatması o yönde olduğu için ergen beyinler bunu idrak edemiyor. yahu düşün biz yıllarca ednan polat'ı sportif başarıslığa rağmen herkesten daya iyi gördük çünkü aziz yalakası başarız bir kulüp başkanını öyle görmemizi istediler ve o şekilde haberler yapıldı. neredeyse küme düşecektik hala aysal ve polat karşılaştırması yapılıyor artık sen düşün.

anlayamadim kardes

yanlışlıkla gitmiş. :asd:

Birde Klisman iddialarını reddetse benimde içim rahatlayacak.

Klinsmann schusterin yanında mourinhodur kardes. Elbette bu dakikadan sonra Tuchel-Jesus-Hitzfld 3lüsünden başkası kesmez ama schuster basiretsizindense Klinsmannı tercih ederim en azından saygı duyulan bir adam.

Tuchel veya X kişi kim gelirse artık.Ama bunlardan sonra yapacağımız en büyük transfer A.Albayrak olur.Profesiyonel yönetimin yanında,amatör ruhlu(kötü niyetle değil) insanların da olması lazım.A.Albayrak'ın Galatasaray'a ısındıramayacağı kimse yoktur bence yer yüzünde.Bu bağlam da Tuchel'i ve yeni gelecek oyunculara çok yardımcı olacaktır.Bizim Başkan'ın yaptığı en büyük hatalardan biri de A.Albayrak ve Ali Dürüst'ü göndermekle yaptı.

Asamoah Gyan bizim forvet hattına ilaç olur. Ligi silip süpürür. 29 yaşında ama Hız ve kondisyon bruma gibi. Kaç senedir takip ediyorum. Adam katara gitti. Hiç bir allahın kulu'da demiyorki "Şu adamı alıp oynatalım" Aha git bu maçtan sonra teklif yap araplar +15 milyon para ister şu adama.

Asamoah Gyan bizim forvet hattına ilaç olur. Ligi silip süpürür. 29 yaşında ama Hız ve kondisyon bruma gibi. Kaç senedir takip ediyorum. Adam katara gitti. Hiç bir allahın kulu'da demiyorki "Şu adamı alıp oynatalım" Aha git bu maçtan sonra teklif yap araplar +15 milyon para ister şu adama.

Katar da yıllık 9m kazandıgı soyleniyor. Aklı varsa dönmez zaten Avrupaya

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuchel veya X kişi kim gelirse artık.Ama bunlardan sonra yapacağımız en büyük transfer A.Albayrak olur.Profesiyonel yönetimin yanında,amatör ruhlu(kötü niyetle değil) insanların da olması lazım.A.Albayrak'ın Galatasaray'a ısındıramayacağı kimse yoktur bence yer yüzünde.Bu bağlam da Tuchel'i ve yeni gelecek oyunculara çok yardımcı olacaktır.Bizim Başkan'ın yaptığı en büyük hatalardan biri de A.Albayrak ve Ali Dürüst'ü göndermekle yaptı.

Albayrak tucheli çok sever eminim..

bu arada biyografisinden :

Kızımı istediler 4 sene vermedim. Damat adayı Beşiktaşlıydı. Kızım geldi “Baba benim günahım ne?” dedi. Bende “Söyle ona Galatasaraylı olsun vereyim” dedim. O Galatasaraylı olmuyor sen vermiyorsun dedi. Damat hala Beşiktaşlı şimdi torunum oldu onu Galatasaraylı yapmaya çalışıyorum. Galatasaraylı yapacağım inşallah.

Ekli dosyayı görüntüle 15595

images

İstemeyelim de taş mı olalım ?

Jorge Jesus daha aylar once en az bir sene daha Benfica'da kalacagini acikladi.

Boş konuşan sensin.

Ben sana Uefa takım siralamalarina göre konuşuyorum.

Stadlarina yayınlarına girmeden sadece futbola bakarak konuşuyorum.

Sen gitmiş bana Şikecilerin bir maçını örnek gösteriyorsun. Genele bak istersen.

O başaltı dediğin takımların siralamalarina bak avrupada oynadığı maçlara bak.

Yıldırım Demirören gibi konuşuyorsun.

Tamam baktım geçen sene Uefa'da ilk 32'de tek takım Frankfurt olmuş o da hemen elenmiş hemen Diger takım gruplara bile kalamamış bi digeri Freiburgu ise Sloven Liberec altına almış 3. olarak gruplarda elenmiş.Ondan önce şikecilerin yarı final oynadıgı zaman tek bi takımı ilk 16'ya kalmış orda elenmiş,diğerleri fıss yine.Nerde bu başaltı Alman takımlar söyle bilelim başka kupa filan var bilmiyor muyum Avrupa düzeyinde yok işte adamlar hep tokatlıyor gelen geçen.

Albayrak tucheli çok sever eminim..

bu arada biyografisinden :

Kızımı istediler 4 sene vermedim. Damat adayı Beşiktaşlıydı. Kızım geldi “Baba benim günahım ne?” dedi. Bende “Söyle ona Galatasaraylı olsun vereyim” dedim. O Galatasaraylı olmuyor sen vermiyorsun dedi. Damat hala Beşiktaşlı şimdi torunum oldu onu Galatasaraylı yapmaya çalışıyorum. Galatasaraylı yapacağım inşallah.

Albayrak,Türk insanının o sıcak kanlılığının canlı örneği Melih abi.Hangi ırktan olursa olsun adam sevebiliyor.Batista,ondan sonra Amrabat gibi futbolcular da buna örnektir.

Jorge Jesus´u Benfica birakmaz. Onun da ayrilmasi icin hicbir sebep yok. Iyi de para kazaniyor diyorsunuz.

Hitzfeld emekli olacagini acikladi zaten. Bu emekli adamlari neden rahatsiz ediyoruz, anlamiyorum :)

Isim olarak gayet iyi isimler. Kimse laf etmez ama gelmeleri imkansiza yakin.

Jupp Heynckes: "Tuchel eninde sonunda Bayern´i calistiracak. Bu onun kaderi. Mainz´da inanilmaz isler yapiyor"

ulan hala bikmadiniz 1 mac izleyipte sunu alalim bunu alalim demekten,burda millet yirtiyordu kendini Wilfried Bony alinsin super vsvs diye,izledik iste adam bir b.k degil,simdide a.gyan olayi yine cikti,kazmanin onde gideni lan bunlar,nasil futbol izliyorsunuz.afrika ulkelerinden kesinlikle ne defans nede forvet alinmaz ( cok nadir drogba,eto gibi adamlar cikar onlarida zaten yedirmezler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt