Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
o zaman kardes bir iki senede hoca degistiricez. 70 yasindaki adamlarin pesinden gidicez. her mac ayni kadro ayni taktik olayini onemli zannedicez. altyapi umurumuzda olmayacak. amrabata 8, yigit salihe 3er vermeye devam edicez. ya allah bismillahi taktik zannedicez. $ikecilerle sacma sapan dorduncu yildiz muhabbeti yapicaz. vs. vs.
eger buysa istedigimiz vizyon eyvallah.
sahsen ben bu duzenin degismesi taraftariyim ve unal aysalin bu duzeni degistirebilecegini dusunuyorum. dusunmek istiyorum.
ünal aysal'da değiştiremez çünkü kulüp içinden ve taraftar kısmından adama çok yükleniyorlar. herif gelmiş 70 yaşına daha fazla dayanamaz bence. ilk geldiğinde arka arkaya kap mevzuları patlamıştı hatırlarsın belki, millet o olayda bile nasıl eleştirmişti adamı. neymiş rezillik miş. neyse müdür türk aklı biraz farklı çalışıyor. mesela aziz yıldırım'ı başarılı görüp aysal'ı başarız olarak gören çok adam var. fakat baktığında aysal aslında aziz'den her konuda üstün ama medya dayatması o yönde olduğu için ergen beyinler bunu idrak edemiyor. yahu düşün biz yıllarca ednan polat'ı sportif başarıslığa rağmen herkesten daya iyi gördük çünkü aziz yalakası başarız bir kulüp başkanını öyle görmemizi istediler ve o şekilde haberler yapıldı. neredeyse küme düşecektik hala aysal ve polat karşılaştırması yapılıyor artık sen düşün.
anlayamadim kardes
yanlışlıkla gitmiş.