Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz çılgın, aykırı olup

tribünlerin nabzını şerbetledi mi tamamdır

Bizim taraftarimiz sever cilgin tipleri. Tuchel ile taraftar arasindaki bagdan hic süphem yok zaten.

Oyuncular Tuchel´i benimser ve inanirsa, gerisi gelecek zaten. Cok eminim bundan.

Benim derdim Erdal Keser. Cok yetersiz kalacagini düsünüyorum yardimci olarak.

En fazla tercüman olur, kusura bakmasin.

Bizim taraftarimiz sever cilgin tipleri. Tuchel ile taraftar arasindaki bagdan hic süphem yok zaten.

Oyuncular Tuchel´i benimser ve inanirsa, gerisi gelecek zaten. Cok eminim bundan.

Benim derdim Erdal Keser. Cok yetersiz kalacagini düsünüyorum yardimci olarak.

En fazla tercüman olur, kusura bakmasin.

takım ile hoca arasındaki bağ çok önemli

takım kimyasına inanırım

başarının sırrı budur bana göre

bunu yapmak da hocadan geçer

erdal konusuna gelince tugay örneğini gördükten sonra

daha aktif olacağını sanmam

ülkeyi, ligi tanıması konusunda yardımcı olur ancak hocaya

hocalık vasıfları olduğunu sanmıyorum zaten

Mainz´in efsane olarak nitelendirilen hocasi Jürgen Klopp, 1.13 puan ortalamasi yakalarken, Thomas Tuchel 1.41 ile Klopp´u arkasinda birakti.

1.41 derken kücümsemeyelim. Mainz´tan bahsediyoruz, Bayern München´den degil.

Bizim sorunumuz öncelikle TD degil zaten. Tuchel gelirse ayni sorunlari yasar. Cünkü takim da odun diyebilecegimiz cok sayida futbolcu var yerli olarak. Yabanci sinirlamasi olduguna göre bu yüzden her TD ayni seylere yasayabilir.

Bu odun dedigimiz futbolcular hos futbol oynamamiza izin vermiyorlar. 6 yabanci ile cektigimiz sIkIntIlar ortada. Gecen sezon basinda berbat bir lig sezonu olacagini söylemistim.

Bu sene yine ayni sekilde berbat bir sezon olur ve cok daha fazla zorlaniriz.

Sinirlamanin kalktigi gün Galatasaray'in kurtulus günüdür.

Tuchel in önemli artisi ise az imkanlarla calismasi. Biz de FEDA yilina girdigimize göre dogru isim olabilir yönetim icin. Ama bu seviye icin hazir mi bilemiyorum.

Bizim sorunumuz öncelikle TD degil zaten. Tuchel gelirse ayni sorunlari yasar. Cünkü takim da odun diyebilecegimiz cok sayida futbolcu var yerli olarak. Yabanci sinirlamasi olduguna göre bu yüzden her TD ayni seylere yasayabilir.

Bu odun dedigimiz futbolcular hos futbol oynamamiza izin vermiyorlar. 6 yabanci ile cektigimiz sIkIntIlar ortada. Gecen sezon basinda berbat bir lig sezonu olacagini söylemistim.

Bu sene yine ayni sekilde berbat bir sezon olur ve cok daha fazla zorlaniriz.

Sinirlamanin kalktigi gün Galatasaray'in kurtulus günüdür.

Tuchel in önemli artisi ise az imkanlarla calismasi. Biz de FEDA yilina girdigimize göre dogru isim olabilir yönetim icin. Ama bu seviye icin hazir mi bilemiyorum.

en azından salihi,ceyhunu,sabriyi falan gönderip bilal başakçıoğlu vb futbolcuları almalıyız abi.

ISTATİSTİK | Mainz'ın eski hocası Jürgen Klopp Mainz ile ligde 115 puan toplarken, Tuchel 242 puan topladı ve Mainz tarihinin en iyisi oldu.

inşallah doğrudur güvenilirmi bilmiyorum ama 500.000 € az değilmi renktaş? daha fazla olması lazım gibi. genede içimdeki ses şemsiye yakın meşaleleri yakın diyor bakalım bekliyelim bakalım 17 temmuzu.

Üç tane daha sıfır eklemen gerekmekte ,

tabi umarım doğrudur , Juve , Sion , Volou gibi takımların tetikte olduklarına eminim ,

ben Juve'nin dahi bu zamana kadar harekete geçmemesini KOÇ lara bağlıyorum büyük para ilişkilerine ...

ama umarım onlar içinde deniz bitmiştir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt