Kuzey Kağan
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2014
- 1.338
- 0
- 606
inşallah doğrudur.
isil tacbas @isiltacbas · 19 sa.
SON DAKİKA : JUVENTUS FB DÜŞMEZSE UEFA YA 500.000.000.- EURO TAZMİNAT DAVASI AÇACAK...
aziz düşmanıdır evet
ama boş konuşur
atar-tutar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah doğrudur.
SON DAKİKA : JUVENTUS FB DÜŞMEZSE UEFA YA 500.000.000.- EURO TAZMİNAT DAVASI AÇACAK...
Takımın en acilinden 2-3 yerli takviyesine ihtiyacı var.
biraz çılgın, aykırı olup
tribünlerin nabzını şerbetledi mi tamamdır
Bizim taraftarimiz sever cilgin tipleri. Tuchel ile taraftar arasindaki bagdan hic süphem yok zaten.
Oyuncular Tuchel´i benimser ve inanirsa, gerisi gelecek zaten. Cok eminim bundan.
Benim derdim Erdal Keser. Cok yetersiz kalacagini düsünüyorum yardimci olarak.
En fazla tercüman olur, kusura bakmasin.
Bizim sorunumuz öncelikle TD degil zaten. Tuchel gelirse ayni sorunlari yasar. Cünkü takim da odun diyebilecegimiz cok sayida futbolcu var yerli olarak. Yabanci sinirlamasi olduguna göre bu yüzden her TD ayni seylere yasayabilir.
Bu odun dedigimiz futbolcular hos futbol oynamamiza izin vermiyorlar. 6 yabanci ile cektigimiz sIkIntIlar ortada. Gecen sezon basinda berbat bir lig sezonu olacagini söylemistim.
Bu sene yine ayni sekilde berbat bir sezon olur ve cok daha fazla zorlaniriz.
Sinirlamanin kalktigi gün Galatasaray'in kurtulus günüdür.
Tuchel in önemli artisi ise az imkanlarla calismasi. Biz de FEDA yilina girdigimize göre dogru isim olabilir yönetim icin. Ama bu seviye icin hazir mi bilemiyorum.
inşallah doğrudur.
inşallah doğrudur.
inşallah doğrudur güvenilirmi bilmiyorum ama 500.000 € az değilmi renktaş? daha fazla olması lazım gibi. genede içimdeki ses şemsiye yakın meşaleleri yakın diyor bakalım bekliyelim bakalım 17 temmuzu.
inşallah doğrudur güvenilirmi bilmiyorum ama 500.000 € az değilmi renktaş? daha fazla olması lazım gibi. genede içimdeki ses şemsiye yakın meşaleleri yakın diyor bakalım bekliyelim bakalım 17 temmuzu.