Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle herkese merhaba. ilk mesajımı yazıyorum,umarım hayırlı olur. Sarı-kırmızı renklerin altında toplanmış siz abilerim,kardeslerim ve renkdaşlarımla güzel bir dönem geçiririz umarım. Umarım başımıza bize en faydalı olacak teknik adam gelir.

nereye oluyor renktaş ? muslera melo sneijder elit oyuncu söyle ? brumanın zamanı var telleste keza öyle kaliteli türk söyle ? ziynet sali yüzünden beli kopan hamitmi iş yapacak ölmüş gömeni yok selçukmu ? futbol fakiri burakla umutmu ?

Yerliler büyük sıkıntı ancak bu bahsettiğin oyuncular son 16 yapmadı mı geçen sene?

En elit 5-6 takım hariç avrupada zaten takımlarda 5-6 iyi oyuncu oluyor diğerleri bizim semih gibi selçuk gibi oyuncular oluyor tamamlayıcı,tabi takım kurgusu çok önemli.

Quelle: www.sportausmainz.de

Christian Heidel über das jüngste Gerücht, Galatasaray Istanbul sei an Thomas Tuchel interessiert:

„Es war ja völlig klar, dass das irgendwann losgeht. Aber solange bei uns nichts passiert, gibt es keinen Grund, es zu kommentieren.“

Christian Heidel: Iddialaer cikacagini belliydi, ancak bizimle görüsmeden hic bir sey olmaz, önem vermiyorum böle iddialara"

bu bir operasyon yönetimden bilerek disariya verdigi bir isim tuchel. Hitzfeld falan almak istiyorlar, yazik!!! o kadar hayal kurduk o kadar istedik ama bunlar hala isim pesinde, yazik. ! Hitzfeld alsinlar, bu zaten sadece para icin gelir, 1 yil sonra gider yine.

Quelle: www.sportausmainz.de

Christian Heidel über das jüngste Gerücht, Galatasaray Istanbul sei an Thomas Tuchel interessiert:

„Es war ja völlig klar, dass das irgendwann losgeht. Aber solange bei uns nichts passiert, gibt es keinen Grund, es zu kommentieren.“

Christian Heidel: Iddialaer cikacagini belliydi, ancak bizimle görüsmeden hic bir sey olmaz, önem vermiyorum böle iddialara"

bu bir operasyon yönetimden bilerek disariya verdigi bir isim tuchel. Hitzfeld falan almak istiyorlar, yazik!!! o kadar hayal kurduk o kadar istedik ama bunlar hala isim pesinde, yazik. ! Hitzfeld alsinlar, bu zaten sadece para icin gelir, 1 yil sonra gider yine.

Bizim Almanlari taniyorsun ya kardesim. Hep böyle aciklamalar yaparlar. Takma sen

futbolda herşey çok poktan.işler yoluna girdiğinde uğramak gerek foruma.hadi görüşürüz:topsy_turvy:

öncelikle herkese merhaba. ilk mesajımı yazıyorum,umarım hayırlı olur. Sarı-kırmızı renklerin altında toplanmış siz abilerim,kardeslerim ve renkdaşlarımla güzel bir dönem geçiririz umarım. Umarım başımıza bize en faydalı olacak teknik adam gelir.

Hoşgeldin, umarım keyifli vakit geçirirsin ;)

Umarım hoca transferi kısa sürede çözülür. geçen sene gibi Sny. Mancini gibi takımı tanımıyorum,takım benim degil bahaneleriyle 4.yıldızı kaptırmayalım. İsmi geçen Tuchel söylenenler,videolardan gördügüm ve Mainz gibi bir takımı başarıya götürmüş genç hırslı bir hoca. Umarım gelir ve çok başarılı olur.

eger hocada bu kadar bekliyorsak futbolcularda ne kadar bekleriz kim bilir.

bu arada kaan baysal almisiz taniyan izleyen varmi.

takımdaki eksik bariz olarak yerli oyuncu kıtlıgı. Semih,Selçuk ve Belki Burak dısında etkili bir yerli oyuncumuz yok. Hamitinde sadece ismi var. Olcan adın,Tolgay arslan gibi yerli oyuncuları takıma katmamız lazım bence.

Dün söylemiştim bizimkiler daha tuchel le görüşmemiştir bile diye, ne yapıyor bunlar bütün gün anlamıyorum

Hesap Makinesi

Son dakikada Mustafa Denizli gelmese bari. Ligi tanıması avantaj ama,Avrupada gruplarda veda etmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt