Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Allah belani versin, ben bittim. Böyle bir Rezilik yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye oluyor renktaş ? muslera melo sneijder elit oyuncu söyle ? brumanın zamanı var telleste keza öyle kaliteli türk söyle ? ziynet sali yüzünden beli kopan hamitmi iş yapacak ölmüş gömeni yok selçukmu ? futbol fakiri burakla umutmu ?
öncelikle herkese merhaba. ilk mesajımı yazıyorum,umarım hayırlı olur. Sarı-kırmızı renklerin altında toplanmış siz abilerim,kardeslerim ve renkdaşlarımla güzel bir dönem geçiririz umarım. Umarım başımıza bize en faydalı olacak teknik adam gelir.
Kimin feykisin kardeş
kimsenin çakması,sahtesi daha dogrusu senin deyiminle feyki degilim. Öylesine can sıkıntısından burdayım. Sanal alemle pekde ilgim yoktur vakit geçirmek için buraya yazacagım.
Quelle: www.sportausmainz.de
Christian Heidel über das jüngste Gerücht, Galatasaray Istanbul sei an Thomas Tuchel interessiert:
„Es war ja völlig klar, dass das irgendwann losgeht. Aber solange bei uns nichts passiert, gibt es keinen Grund, es zu kommentieren.“
Christian Heidel: Iddialaer cikacagini belliydi, ancak bizimle görüsmeden hic bir sey olmaz, önem vermiyorum böle iddialara"
bu bir operasyon yönetimden bilerek disariya verdigi bir isim tuchel. Hitzfeld falan almak istiyorlar, yazik!!! o kadar hayal kurduk o kadar istedik ama bunlar hala isim pesinde, yazik. ! Hitzfeld alsinlar, bu zaten sadece para icin gelir, 1 yil sonra gider yine.
öncelikle herkese merhaba. ilk mesajımı yazıyorum,umarım hayırlı olur. Sarı-kırmızı renklerin altında toplanmış siz abilerim,kardeslerim ve renkdaşlarımla güzel bir dönem geçiririz umarım. Umarım başımıza bize en faydalı olacak teknik adam gelir.
Hoşgeldin, umarım keyifli vakit geçirirsin![]()