- 16 Haziran 2010
- 204.780
- 157.117
- 6.838
Hoca aciklanmadan transferi unutun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben canli izledim, bi cacik olmaz ondan. Psv eindovenin U19nda bile oynamiyordu ki A2 takimina bile almadilar.
Tuchel'in kontrat fesih bedeli 6.5 milyon euroymuş. Bu işin olması imkansız bence, geçmiş olsun.
Tuchel'in kontrat fesih bedeli 6.5 milyon euroymuş. Bu işin olması imkansız bence, geçmiş olsun.
Medya is basinda, Fener e 100 milyon euro geliyormus, UEFA ve TFF odeyecekmis. Tazminat vsvsvs...
Medya is basinda, Fener e 100 milyon euro geliyormus, UEFA ve TFF odeyecekmis. Tazminat vsvsvs...
UEFA'dan 100m € nasıl almayı düşünüyor adamlara sorarlar senin ülken bana bu delilleri yolladı ben lafa değil delillere bakarım git ülkene aç davanı derler Tayyo ağa isterse bir kılıf uydurur tazmin eder devletten.