Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca aciklanmadan transferi unutun..

Bence Teknik Direktor un gecikmesi bir cok sebebi var, mantikli da soyle iyi dusundukmu.

Simdi yonetim Mancini deki hatayi yapmak istemiyor. (transferler ve yabanci siniri)

Suanda kiminle gorusuyorlarsa, sadece kontrat sartlari degil, takim planlamasi, 5+3 (yabanci kurali), teknik heyet kimlerden olusacak, transferleri falan hepsini konusuyorlardir, o yuzden bunlarin hepsinde mutabakat saglandimi o zaman resmi imzalar atilir.

Yoksa imza attirmak kolay, sonra hemen transfer de uyumsuzluk olmasin vs, hersey konusulmali, Tupcu belasina kadar ki adam oyle OK desin...

Tuchel'in kontrat fesih bedeli 6.5 milyon euroymuş. Bu işin olması imkansız bence, geçmiş olsun.

Galiba sonunda Denizli´yi getirecekler. Öyle bir his var icimde. Nedense Tuchel´e hala inanmiyorum.

Böyle ciddiye alabilecegimiz Alman bir kaynak da yok hic. Sifir ihtimal veriyorlar.

Tuchel ismi bizi oyalamak icin mi ortaya atildi gercekten bilmiyorum artik.

Galatasaray uc sezondir basarili . Basarisiz sezonlar bizi bekliyor bosuna umitlenmeyin dusus zamanini yasayacagiz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuchel'in kontrat fesih bedeli aldığı ücret x sözleşme süresi olur max. bu Psv'den oyuncuyu aldığımız söyleniyor 18 yaşında benim merak ettiğim Sefa Nihat İşçi Belçika alt yapılı ve Benfica ve Chelsea gibi kulüplerin izlediği söyleniyordu sanırım Zulte Weregem almış nasıl bir oyuncu acaba çok merak ediyorum.

Ander Herrera zu Man Utd , 36 milyon euro..

Medya is basinda, Fener e 100 milyon euro geliyormus, UEFA ve TFF odeyecekmis. Tazminat vsvsvs...

Bu danısman Almanya'ya sürüldü hala karıstıryor ortalıgı.Yeter be adam,bıktık usandık yahu.Tuchel ile imza asamasına gelmisken Schuster'i niye karıstıyorsun daha?

Son Dakika:

Carlos Vela icin Real Sociedad tam 11 milyon euro odeyecek Arsenal e, boylece oyuncu yuvada kalmis oldu.

(Arsenal in 4.2 milyon euro ya geri satin alma opsiyonu vardi)

Medya is basinda, Fener e 100 milyon euro geliyormus, UEFA ve TFF odeyecekmis. Tazminat vsvsvs...

UEFA'dan 100m € nasıl almayı düşünüyor adamlara sorarlar senin ülken bana bu delilleri yolladı ben lafa değil delillere bakarım git ülkene aç davanı derler Tayyo ağa isterse bir kılıf uydurur tazmin eder devletten.

UEFA'dan 100m € nasıl almayı düşünüyor adamlara sorarlar senin ülken bana bu delilleri yolladı ben lafa değil delillere bakarım git ülkene aç davanı derler Tayyo ağa isterse bir kılıf uydurur tazmin eder devletten.

Milliyet in haberi nolacak, adamlar is basinda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt