Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee biz niye uefa kupasından bahsediyoruz hala? 14 sene olmuş 14 sene. Kupanın adı ve renkleri bile değişmiş.

Ne diyon Allah aşıkna? Biri insan biri kupa, birinin ömrü var kendini geliştirmesi gereken yetiler var. Diğer kazanılmış bi kupa. Bu ikisini hangi akılla mantıkla karşılaştırdın çok merak ediyorum şu anda.

Çare YılmazVural

[attachment=11237:uploadfromtaptalk1403615489396.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1403615489396.webp
    uploadfromtaptalk1403615489396.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 179
ulan bazilari oyle mesajlar yaziyorki secenek 1.kus olma ihtimalleri cok yuksek 2.millete kufur ettirip ceza aldirmak hoslarina gidiyor 3.kufur yemek hoslarina gidiyor baska aciklamasi yok

Tuchel'in gelmemesinin baş sebeplerinden biri yanına Türk Yardımcı Antrenör istememesi.Bu konuda anlaşılamamıştı.

tuçel den önce önermiştim. bize florya havasını bilen birisi gerek. işte o isim

abel-xavier-olhanense-takiminin-basinda-1204.jpg

154536_galeria_vitoria_sc_v_olhanense_j1_liga_zon_sagres_2013_14.jpg.jpg

Yonetim artik biktirdi bizi ulan Alsana Yerlileri neyi bekliyorsunn Trabzonsporun Hocasi gelmeden yerlileri topluyorlar bizim baskanda mal gibi seyretsin al şu yerlileri sonra baskan yok soyle boyle diyecek bizleri kandiracak.TD bulamadin simdiye kadar al su yerlileri Sinirlama varken.

Agalar başlık net.

İran gibi lesh bir takımı Dünya Kupası'na taşıyıp bana göre mükemmel savunma yaptırmayı öğreten, yıllarca Sir Alex Ferguson'un padavanlığını yapmış Carlos Queiroz Galatasaray'ın başına geçmelidir.

Ülkelerin coğrafi yakınlığından dolayı milli takımı bırakmak gibi sorunu da olmaz.

Net gelsin.

Marcelo Bielsa yi narseille den koparmak ihtimallı nedir

* LG G2 Tapatalk *

yönetimde .......... sürülecek akıl yok.mancini ile mayıs başı konuşup şartları sunmalıydı ayrılırsa ona göre plan yapılıp haziran başına kadar yeni t.direktör ile anlaşılmalıydı.büyük ihtimal jol-spaletti-advocat gibi çaptan düşmüş bir adamla anlaşılır.bu seneye yazık oldu fener herhalde 7-8 hafta önceden şampiyon olur şampiyonlar liginde de grupta sonuncu oluruz büyük ihtimal şubatta kongre olur yine abuzittin bir adam başkan olur özhan canaydın stayla fakir edebiyatı dinleriz 3-4 sene:mad-49:

genç ve kaliteli yabancı forvet şart. kayıp bir sezon olacak sınır sebebiyle fazla transfer anlamsız

Hiç beğenmediğim bir isim kesinlikle.

Maalesef olumlu düşünmüyorum bu konuda.

Hoca gelse de şu saçma sapan üye görüşü adı altında yapılan saçmalıklardan kurtulsak. Bu ne ya Yılmaz Vural İlaç olur,yada Giray Bulak bizi kurtarır başlıklarının bir tık üstündeyiz resmen ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt